За лечебните качества и благоприятното му действие на сърцето вече

...
За лечебните качества и благоприятното му действие на сърцето вече
Коментари Харесай

Рекордно Бързо: С Тази Супер Лесна Отвара Очилата Отиват На Боклука, А Сърцето - Чисто Ново!

За лечебните качества и удобното му деяние на сърцето към този момент сме разказвали. Плодовете и цветовете на глога, са потребни за изработката на чай, който може да се приема като средство за лекуване даже и от дребни деца.

Лечение с смес от глог

Именно химичния му състав го прави толкоз неповторим. Активните субстанции в глога, а точно проантоцианидинът, оказват помощ за подсилването на сърдечната активност, както и за разширението на кръвоносните съдове, което пък от своя страна подкрепя кръвооросяването. Билката няма странични и нежелани резултати. Може да се комбинира даже и с приема на лекарствени препарати. Препоръчва се и за лекуването на световъртеж, а след редица проучвания, потвърдено работи върху намаляването на диоптъра.

Ето и лековитата рецепта за подготвяне на смес от глог, за която желаеме да ви разкажем, и която научихме от нашата постоянна читателка.

Сушен глог се намира в съвсем всяка билкова аптека, в случай че не можете да си наберете сами подобен. Вземате стъклено шише, от един литър и цялостните три пръста от плодовете на глога. Доливате ракия, до момента в който стигнете до 900 мл. от размера на шишето (важно е да не бъде долято до горе).

Престоява към две седмици на мрачно и по-късно, стартирате да пиете по една глътка дневно, не повече, без да вадите плодчетата от бутилката. След това продължавате с нова смес, приготвена по същия метод. За глога, като билка, е целесъобразно да се употребява по-дълъг интервал, с цел да може да разкрие изцяло лечебните си свойства и да получите стремежи резултат.

За по този начин приготвената смес от глог, към този момент казахме, че ще ви възвърне част от положителното ви зрение, като също така може да се ползва и при болки в сърдечната област и лекуването на аритмия. Може да се употребява дълготрайно време без отмора написа bilka.info.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР