За лъжите, изречени днес, по време на изявлението му в

...
За лъжите, изречени днес, по време на изявлението му в
Коментари Харесай

Манолова съди Валери Симеонов за лъжа. Божков не е финансирал кампанията й

За лъжите, изречени през днешния ден, по време на изказването му в Народното събрание, давам на съд Валери Симеонов, ръководител на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание. А с Борсов с изключение на в съда, ще премерим сили и на парламентарните избори, макар убеждението му, че няма кой да го накаже.
Това разгласи Мая Манолова във връзка внушенията на съдружния сътрудник на премиера Бойко Борисов

" Категорично наблягам, че изказването на Валери Симеонов, че предприемачът Васил Божков е финансирал акцията ми за кмет на София, е неистина и не дава отговор на истината.

Подчертавам, че по никакъв метод думите му не дават отговор на обстоятелствата, свързани с финансирането на акцията ми, регистрирана според условията на закона.

В изказванията на Валери Симеонов няма освен истина, само че е и обикновена логичност. Не е ясно за какво предприемач, получил цялостно обслужване от ръководещата партия ГЕРБ, би финансирал мен, в случай, че претендентът на обслужващата го партия бе Йорданка Фандъкова.

Припомням, че комплексното дългогодишно обслужване включваше народните представители на Бойко Борисов, които внасяха и одобряваха закони в частна изгода.

Друг аспект на комплексната услуга бяха и подчинените на финансовия министър Владислав Горанов, които осигуряваха „ цялостен съпорт " в Комисията по хазарта. За този „ съпорт " призна и самият финансов министър Горанов, като уточни и размера на сумата, с която е ощетен държавният бюджет, а точно 693 млн. лева Подчертавам, че в целия интервал на комплексното обслужване отпред на страната стоеше един човек - министър председателят Бойко Борисов.

Припомням също, че във връзка със спекулациите на Симеонов за пазаруване на гласове всички българи видяха кой е купувал гласовете в столичните квартали Филиповци и Факултета. Там гласовете бяха 90:10 в интерес на претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. В този смисъл, изказванията на Валери Симеонов за пазаруване на гласове следва да се отнесат към претендента, спечелил безапелационно националното доверие в махалите.

Г-н Борисов, аз в комикси не вземам участие! Във връзка с клеветите за кметската акция от Ваша страна, ние към този момент имаме планувана борба в съда персонално с Вас.

А по отношение на операциите и лъжите на беквокалите Ви, правосъдните борби занапред предстоят. ", съобщи още Манолова.

Освен в съда обаче, господин Борисов, аз и Вие сигурно ще премерим сили на парламентарните избори, без значение от убеждението Ви, че няма кой да Ви накаже.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР