За кво са ми тези съдии на терена – тримата

...
За кво са ми тези съдии на терена – тримата
Коментари Харесай

Любо Пенев в акция: Да слушат ВАР катафалката и край с рефер...

За кво са ми тези съдии на терена – тримата плюс четвъртия, недоумява старши-треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев в изявление за медиите. 

" Да сложат 3-4 робота, да вършат каквото им кажат от катафалката и да приключим тематиката. Така и ние треньорите ще хабим по-малко нерви за тях, тъй като роботите несъмнено ще бъдат глухи за нас треньорите “, съобщи още Пенев.

" Кога Касай е давал конференция? Той тук ли е? Доколкото знам повече време прекарва в чужбина. Това, което споделям за съдиите не е рецензия. Не инцидентно и вас ви подканям да дадете умело мнение. С този ВАР се основава усещане, че доста се опираме на този изкуствен интелект, а не на живите хора. Ние за най-елементарната обстановки стопираме играта. Такива обстановки в Европа даже не се обаждат за тях. Тук ВАР, ВАР, ВАР. Някой прави ли си труда да пресметна какъв брой време се губи поради ВАР.. Ощетени са тимове, футболисти, фенове на стадиона и пред малкия екран “, сподели още Пенев.

" Наблюдавам интернационалните мачове и то доста. Такова прекъсване и спиране на играта, обвързвано с ВАР, няма на никое място. Повече от половината обстановки сега не са за прекъсване на играта. Другите – съдиите на терен би трябвало да вземат решение. Едва най-заплетените и сложните би трябвало да са свързани с ВАР. ВАР се трансформира в главно настоящо лице. Това не може да продължава по този начин. Ощетяваме футбола и то доста “, сподели треньорът на „ алените “.

Той влезе в дискусия и с публицистите, като ги прикани те да вземат отношение по тематиката. " Подготвени ли са българските съдии? Питам ви. Да чуя и вашето мнение. Ако искаш да си сменим местата. Удобно е в ролята от другата страна. Къде е вашето присъединяване. Ще вършим фотосесии и ще ви питаме. Имам статистиката… Къде сме ощетени, къде сме се ощетили сами.

Първо гледаме себе си, само че подвластен от това съдийство и този магически ВАР, от който се управляват мачовете. Може би това време се губи в телефонни позвънявания, с цел да се получи инструкцията. Прекалено доста изкуствен интелект. Оправдаваме се с ВАР. За да не нося отговорност аз диря ВАР. ВАР бърка доста повече от нас естествените хора и то доста повече ", безапелационен бе Любослав Пенев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР