За крехките си 21 години, Михаела е натрупала солиден бекграунд

...
За крехките си 21 години, Михаела е натрупала солиден бекграунд
Коментари Харесай

Мис Плеймейт завлича пари от клиенти, продава гащите си за 50 лева, задоволява урофилски мераци

За нежните си 21 години, Михаела е натрупала стабилен бекграунд и професионални умения, в област, която мнозина назовават „ най-древната професия”.

Мацката е родена в Казанлък, само че съгласно осведомени не е стъпвала от много време там, защото е задлъжняла на свои клиенти, които е дарявала с професионални милувки.

За това сигнализира и четец на Show.bg, който е изпратил чат сред пострадали от действията на наглата Михаела . От сигнала излиза наяве, че Михаела дължи пари на доста от участниците във виртуалния диалог. Дали ги е гепила или взела „ назаем”, не излиза наяве. Един от ужилените даже предлага премия, с цел да откри крадлата и да си върне парите.

След като е направила каквото е могла в родния си град, „ красавицата” се мести в Слънчев бряг. Там опциите са доста повече, а клиентите по-платежоспособни. И се стартира!

Кариерата на Михаела потръгва. Въпреки че не е хубавица, момичето жъне триумфи измежду мощния пол, тъй като има по-нестандартни умения, с които омагьосва клиентелата. Хваща се на работа като хостеса в заведение край морето, където пияни клиенти се редят на опашка да получат орални милувки единствено за 30 лв..

„ Тя работи по-евтино от тези на магистралата”, написа момче, което очевидно се е възползвало от услугата.

Един от участниците в упоменатия чат даже твърди, че има клип с осъществяванията на бъдещата плеймейтка, в който тя пие урина (урофилия – полово увлечение към миризмата на урината). Колкото и гнусно да звучи, това си част от занаята!

Талантът се предава по завещание!

Очевидец твърди, че майката на Михаела е продала нейни носени цяла седмица прашки на остарял мераклия за 50 лв.. Покойна братовчедка на миската също се е употребила с не изключително добра популярност в Казанлък. Мистерия остава от какво се е споминала, само че за мъртвите или положително, или нищо.

Та, решена да превземе върхове благодарение на богати старци Михаела Тодорова се озовава в София. Тук към този момент постепенно и бавно стига до леглото на Христо Сираков, прочут със слабостта си към развратни млади селянки и с едни по-особени полови мераци, поради възрастта му.

Той пък трасира пътя й към короната на Мис Плеймейт, посредством приятеля си Любен Дилов – наследник, който има правата за осъществяване на състезанието в България.

И ето! Короната изгрява върху русата главица на Михаела. Няколко медии отразяват успеха на палавата госпожица. Името й се завърта в жълти медии. Цената й леко се повишава. Вече не мори устица единствено за 30 лв., изкарва съвсем тройно. И внезапно попада в предаването на журналиста Мартин Карбовски. Той сподели „ звездата” в епизод на авторското си предаване и я направи малко по-известна от нейните колежки, които се трепят на същия фронт от години.

Та в предаването Михаела бе принудена да се прави на състрадателлна и да разлива безвъзмезден обяд на просяци.

Според осведомени това се случва след спогодба сред Мартин Карбовски и Михаела: „ Ти ще ми правиш безвъзмездна компания, ще пътуваш с мен из страната за по 2-3 дни, а аз ще те направя известна”. Явно са си са си стиснали ръцете! И освен!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР