За кратко време сред топ имената в попфолка се наложи

...
За кратко време сред топ имената в попфолка се наложи
Коментари Харесай

Фолк звезда призна: Фенки ми пращат голи снимки

За малко време измежду топ имената в попфолка се наложи едно ново име - Меди. Той изкара няколко тотални шлагера и стана издирван от всички клубове в страната. "Само да те запитвам ", "Мама не дава ", "Зарязан " и "Параноя " са единствено част от частите, на които почитателите му избухват по време на негови участия. Забелязаха го и негови настоящи сътрудници, които към този момент му оферират дуети. За него в общественото пространство се знае малко, по тази причина взехме решение да се срещнем с него и да разберем повече за момчето, което прекатурна визиите за шоубизнес и потвърди, че за гения и положителните хрумвания не са нужни компании и продуценти,, нито пък доста пари.

- Меди, очакваше ли, че появяването ти на музикалната сцена ще провокира чак такава всеобща нервност. В момента си апетитен за един от водещите реализатори, който цялостни клубовете?
- Не съм очаквал чак подобен голям интерес към мен от толкоз огромна публика. Винаги съм желал да пея и това е водещото при мен. Пея от сърце и душа, без да мисля дали това ще стане шлагер или не. И може би по тази причина ми се получават нещата. Хората правят оценка същинското - тогава, когато е излязло надълбоко от душата. Когато съм на участия виждам по какъв начин хората ми се радват и пеят песните ми, което ми дава мотивация и ме кара да имам вяра в себе си.

Цялото пикантно изявление с Меди може да прочетете на show.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР