За кратко време младият турски актьор Джан Яман се превърна

...
За кратко време младият турски актьор Джан Яман се превърна
Коментари Харесай

Джан Яман е новият секссимвол на Турция

За малко време младият турски артист Джан Яман се трансформира в новия секссимвол на Турция
Високият му рейтинг в Турция се дължи основно на женската публика, която и без друго е главният потребител на сериали, като мускулите му дават преднина от 3/4 пред актьорското му преобразяване, колкото и самият той настойчиво да се съпротивлява против сходни отзиви.

В момента Джан Яман се снима в поредицата „Ранобудна птица“ с чаровната си колежка Демет Йоздемир, в резултат на което се заприказва за сърдечна връзка сред тях и отвън снимачната площадка. Това била и повода Демет Йоздемир да се раздели с гаджето си Сечкин Йоздемир /съвпадението на семействата е случайно/ и да чества посрещането на Нова година с Джан и фамилията му.

Сега обаче в обществените мрежи се появи информация, че връзките сред Джан и екранната му партньорка са охладнели. Според клюки, след общи подиуми, младите артисти не си общували. Това настояват и хора от екипа на сериала.

Причина за всичко това била 27-годишната хубавица Екатерина Рамос , “Мис Украйна 2016 ”, която станала последователка на турския артист в Instagram. Когато кореспонденти я попитали дали харесва Джан, моделът шеговито дал отговор: „ Аз съм последователка и на Барак Обама в обществената мрежа! ”.



Очевидно ползата към живота на изгряващата звезда Джан Яман надвишава границите и по него е залитнала и украинката, която преди този момент бе гадже на немския футболист с турски генезис Илкай Гундоган.

Говори се, че Екатерина Рамос е оставила известие в Instagram за Джан Яман. Между другото, това не е първият интерес на непозната красавица към турски артист, като с най-вече ухажорки бе Бурак Йозчивит, само че жена му Фахрие Евджен ги блокира.

Красавецът Джан Яман е роден през 1989 година в Истанбул. Завършва Италианския колеж с отличие и е първи по триумф в своя випуск, като още оттогава дава поръчка за сполучливо бъдеще. След това следва в Съединени американски щати за юрист близо пет години, само че по този начин и не се осъществя в тази област за дълго. Работи в областта на правото за малко, като през това време се занимава и с обичаното си занимание, което по-късно се оказва негово предопределение и специалност, а точно – актьорското майсторство.

Първата си роля изиграва през есента на 2014 година в сериала „Сърдечни работи“, партнирайки на Синем Кобал, снимал се е още с Бену Йълдъръмлар и Селма Ергеч. Джан играе в „Да обичаш на инат“ и „Кой не е обичал?“ През 2017-а се снима в „Пълнолуние“, а в този момент в „Ранобудна птица“.
Джан Яман поставя изключителни грижи за атлетичното си тяло. Пет пъти седмично тренира бокс и кросфит и е трансформирал зимната градина в дома на татко си в Решадие във фитнес-зала.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР