За крадеца няма значение жертвата, щом има какво да се

...
За крадеца няма значение жертвата, щом има какво да се
Коментари Харесай

Крадци оставиха БГ музиканти без техника: Разбиха автомобилите на китариста на Вълдобрев, Ерсин от Джереми и Милена Славова…

За крадеца няма значение жертвата, щом има какво да се открадне – краде се.

Последният пострадал от нагли апаши стана фронтмена на рок бандата Джереми  Ерсин Мустафов, който заяви преди броени дни във фейсбук, че колата му е  разбита, а техниката намираща се в тебе открадната, писа Телеграф.

" Пристигнах в София за снимането на новия ни клип. Свалих си китарата и част от персоналния багаж, направих първи курс, с цел да си смъква нещата. Нямаше ме 10-15 минути и когато се върнах, нямаше нищо останало в колата - цялата музикална техника и персонални движимости ", описа китаристът и вокалист на групата Ерсин Мустафов пред Bulgaria ON AIR.  Той посочи, че кражбата се е случила в 20:00 ч. в центъра на София.  " Ценно е. Чисто финансово е много скъпа техника. Събирал съм я много години, имам и сантимент към нея, не е единствено физическата стойност ", добави музикантът.  Мустафов посочи, че колата му е била заключена, само че по-късно полицията му е съобщила, че е употребена техника, която блокира заключващото устройство.  Музикантът написа пост в обществените мрежи, където споделя детайлности за техниката си с вярата че в случай че някой се опита да я продаде на черния пазар, може да бъде разпозната. А обявата бива споделена хиляди пъти.

По сходен метод е бил жилнат и китаристът Мирослав Иванов, който свири в няколко обединения, в това число и „ Обичайните обвинени “ със Стефан Вълдобрев. " Тази нощ ми откраднаха следните неща:  усилвател за китара, аналогов мултиефект, микрофон. Моля, в случай че някой види да се продават някъде, дас алармира. Благодаря! “,  написа 45-годишният русенец в персоналния си профил във фейсбук през юни предходната година. Мирослав Иванов показа още, че тези движимости били поставени в багажника на колата му, паркирана пред входа на блока. в който той живее.

Милена Славова е била разрушена и са откраднати документи и един бележник на певицата, на който както се оказа тя държи извънредно доста. Това се е случило  през 2012 година. Ситуацията се развива пред сервиз за бяла техника, пред който тя паркирала и изляза за броени минути, които били задоволителни на апашите, с цел да отворят возилото й.

През 2003 година в Морската градина в Бургас бяха нападнати и ограбени Трима от музикантите от група P.I.F. Иван Велков, Емилиян Бонев и Любомир Петков се прибирали след концерт. Нападателите били двама мъже с едро телосложение. Нападнали ги в тил и отнесли раниците им с персонални движимости и музикални принадлежности.

Миналата година през август без чанта с техника остава и фолк дивата Камелия.

Затова тя заяви във Facebook. " Тази заран към 4 часа по пътя Обзор-Слънчев бряг, на отбивката е изгубено куфарчето ми с цялата техника. Ще дам да заплащане! Благодаря авансово ", написа тогава Камелия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР