За кореспонденцията между Гешев и Атанасова стана ясно преди около

...
За кореспонденцията между Гешев и Атанасова стана ясно преди около
Коментари Харесай

Ще счупим сглобката: Лена Бориславова със СМС до Десислава Атанасова

За кореспонденцията сред Гешев и Атанасова стана ясно преди към месец. Тогава, в хода на договарянията за държавно управление с първия мандат на ГЕРБ, препоръчаната за министър председател Мария Габриел съобщи, че една от първите и задания ще е точно отстраняването на Гешев от поста. Сам някогашният основен прокурор, че е изпратил известие до “политик-жена ”, която му дала отговор “Разбери ме, бях до нея, за пръв път го чух ”. По-късно самата Атанасова призна, че става дума точно за нея. 

 

Съобщението на Лена Бориславова идва на фона на напрежението сред “Продължаваме Промяната ” и ГЕРБ. Кирил Петков заплаши, че ротационното държавно управление и сегашния парламент “няма да имат дългоденствие ”, в случай че ГЕРБ продължат с плаващите болшинства. По-късно водачът Бойко Борисов се ядоса и съобщи, че “сглобка не е правил ” и няма да взе участие в такава като добави, че законите на ГЕРБ са “по-добри ” и събират болшинства.

 

Обвиненията в плаващите болшинства пристигнаха поради утринния неуспех при гласуването на законопроекта за КПКОНПИ, импортиран от ПП-ДБ. Вчера също така ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане ” бойкотираха чуването на правосъдния министър в правната комисия в Народното събрание, където Атанас Славов трябваше да дава отговор за назначението на Борислав Сарафов на поста “временно изпълняващ длъжността основен прокурор ”. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР