За консерваторите това върна трънлив, разделящ въпрос и отново хвърли

...
За консерваторите това върна трънлив, разделящ въпрос и отново хвърли
Коментари Харесай

„Дълбока загриженост“ относно коментарите на Cleverly, тъй като идеите на Брейвърман за нетната миграция се задържат в кабинета

За консерваторите това върна бодлив, разделящ въпрос и още веднъж хвърли партията в борещи се фракции.

Данните за миграцията пристигнаха като изненада, даже в сърцето на държавното управление, и последваха решението на Върховния съд седмица по-рано, че спореният проект за миграцията на държавното управление – политиката за Руанда – е противозаконен.

Сега в в изявление за The Times министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли предизвести хората да не се „ фиксират “ върху миграционната скица в Руанда, добавяйки, че е станал „ отчаян “ от мощното фокусиране върху въпроса и че това не би трябвало да се преглежда като „ бъде всичко и завършек на всичко ".

Това се преглежда като подчертана смяна в тона по отношение на този на неговата предшественичка Суела Брейвърман, чиято твърда позиция във връзка с миграцията я направи любимец измежду тези от дясната страна на партията.

И макар че я няма, доста депутати имат вяра, че нейните хрумвания и политики живеят в Министерството на вътрешните работи.

Един...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР