За конкретната агресия, при която загина 6-годишното дете, а баба

...
За конкретната агресия, при която загина 6-годишното дете, а баба
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Българското семейство боледува

За съответната експанзия, при която почина 6-годишното дете, а баба му остава в тежко положение, пребити от дядо си точно на Нова година е потресаващо и нямам пояснение. Насилието като проблем в българското семейство е огромен проблем. Това съобщи психиатърът Цветеслава Гълъбова пред Българска национална телевизия.

По думите ѝ българското семейство боледува, има доста сериозен проблем с контрола върху импулсите, което е проблем с домашното образование. Ние би трябвало като общество да осъществим своите отговорностите и като самостоятелни членове на обществото също имаме отговорностите. Сериозно би трябвало да се замислим върху основаването на един модел на българското семейство, от който да излизат качествени хора и персони, настоя Гълъбова. 
Не знам по какъв начин военачалник Решетников да убеди 2 милиона и повече души да гласоподават
Формално Крим е под съветска власт сега. Да, България е срещу тази противозаконна анексия и по това спор няма. Въпросът към Румен Радев з...
Прочети повече
Тя уточни, че най-важният въпрос, който би трябвало да се сложи е какво ще стане детето като човек като порасне. Важно е тази база да бъде здрава и би трябвало да се заемем с следенето на българското семейство, сподели още Цветеслава Гълъбова. 

Още:

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР