За кожата трябва да полагаме грижи всеки ден, особено през

...
За кожата трябва да полагаме грижи всеки ден, особено през
Коментари Харесай

„Женско злато“ се грижи за кожата в студените дни

За кожата би трябвало да поставяме грижи всеки ден, изключително през зимата. Студът, вятърът, внезапното периодично повтаряне на ниски температури на открито и високи температури в пространствата водят до дехидратиране на кожата и понижават нейната успеваемост като защитна преграда на организма. С тези отрицателни последици можете да се справите благодарение на подобаваща козметика.

Козметолозите поучават през зимата да се употребяват хидратиращи артикули, които да обезпечават на кожата по този начин нужната й влага, както и такива, които съдържат естествени масла и витамини - за поддържане.

Изключително подобаваща са студените дни е козметичната серия Shea/Karite на REFAN - с органично масло от ший, наричано още „ женско злато “ - богато на незаменимите за кожата витамини А и Е, както и на микроелементи и мастни киселини. Счита се, че то е най-хубавата грижа за кожата през студения сезон, тъй като набира живителна влага и хранителни субстанции за нея, поддържа еластичността й и клетъчното възобновяване. Твърди се, че египетската кралица Нефертити дължала своята хубост на постоянното потребление на маслото от ший.

Със серията Shea/Karite можете да се погрижите за кожата през зимата от глава до пети: подхранващият крем за лице е подобаващ за приложимост заран и вечер и се препоръчва  за суха  и сензитивна кожа. Леката му и копринена консистенция се топи, без  да оставя мазни следи. Макар и скрита под  дебелите облекла, кожата на тялото също има потребност от хидратация и за тази цел може да се доверите на подхранващия крем за тяло с органично масло от ший, чието потребление козметолозите предлагат, а шампоанът за коса и тяло Shea/Karite се грижи за сухата коса и кожа под душа.

През зимата е значима и положителната грижа за крайниците. Кожата на ръцете и краката е извънредно сензитивна и в студеното време става суха, склонна към  загрубяване и напукване, по тази причина е нужна интензивната й хидратация, за което са изключително подобаващи подхранващият лосион за ръце и кремът за крайници от козметичната серия Shea/Karite.
Комбинираното потребление на продуктите с „ женско злато “ в състава си обезпечава съответна грижа за кожата през студените дни, с цел да се чувствате удобно, решително и със самочувствие.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР