За кого е най-подходящ IRA за злато?

...
Репутацията на златото като хедж срещу инфлацията и сигурно убежище
Коментари Харесай

Репутацията на златото като хедж срещу инфлацията и сигурно убежище при пазарни спадове може да бъде привлекателна за някои инвеститори в днешния икономически климат. Да не говорим за растящата цена на златото през тази година, която достигна почти рекордни стойности и поддържа стойност малко под $2000.

Но ако мислите да инвестирате в злато днес, ще трябва да решите какъв вид инвестиция в злато е най-добра за вас. За някои осезаемостта на директното закупуване на златни кюлчета и монети може да е най-привлекателна. Други може да предпочетат простотата на златните запаси или фондове, съставени от съседни на злато компании.

Друга популярна опция за инвеститорите в злато днес е IRA за злато. Тези сметки имат уникални предимства — но е важно да разберете подробностите, за да знаете дали е най-добро за вашия финансов план. Започнете да научавате повече за възможностите за инвестиране в злато днес с безплатен информационен комплект.

За кого е най-подходящ IRA за злато?

IRA за злато може да са по-подходящи за някои инвеститори пред други. Ето някои неща, които трябва да имате предвид, преди да закупите:

Дългосрочни инвеститори

Дългосрочните инвеститори могат да извлекат максимална полза от всеки тип инвестиция в злато — включително IRA на злато.

Предимствата на златото като предпазна мярка за цялостния ви инвестиционен портфейл могат да бъдат полезни по време на променящите се пазарни цикли. Ако сте инвестирали само за кратко време, по-широката икономическа среда може да затрудни получаването на пълната стойност на вашата инвестиция в злато. Освен това цените на златото могат да бъдат променливи за кратки периоди, въпреки че има тенденция да повишава стойността си в дългосрочен план, така че е по-вероятно да получите най-голяма полза с по-дълъг срок.

Научете повече относно инвестирането в злато днес с безплатен комплект за инвеститори.

Инвеститори с диверсифицирано портфолио

Важно нещо, което трябва да решите, преди да инвестирате в злато, е колко искате да инвестирате. Златото обикновено се използва като диверсификатор на портфейла — така че можете да се възползвате от малко разпределение заедно с инвестициите си в активи като акции и облигации. Всъщност експертите обикновено препоръчват да отделите само 5% до 10% от портфолиото си за благородния метал.

Ако инвестирате със златен IRA, можете да го използвате като начин за диверсификация на пенсионните спестявания ти вече имаш. Тъй като може да се наложи да разчитате на портфолиото си за доходи по време на пенсиониране, ще искате да сте сигурни, че давате шанс на инвестициите си да растат с течение на времето. Докато златото може да ви помогне да издържите периоди на спад, то не е толкова полезно за изграждане на богатство, колкото по-традиционните инвестиции може да са.

Ако не сте сигурни как да включите златото във вашия пенсионен план, помислете за разговор с доверен финансов съветник, който може да предложи съвет относно индивидуалното ви портфолио.

Инвеститори, фокусирани върху пенсионирането

Поради пенсионните предимства на злато IRA, тази инвестиция е най-добра за тези, които искат да закупят благородния метал за пенсиониране. Като всеки обикновен IRA, златните IRA предлагат данъчни предимства при пенсиониране. В зависимост от вида, който изберете, можете или да правите вноски преди данъци, или да внасяте в сметката си след данъци и да теглите от сметката си без данъци при пенсиониране.

Ако искате да закупите злато, но не искате непременно да го използвате за пенсиониране, може да помислите за друга опция за инвестиране в злато, която е по-подходяща за вашите цели.

Повече подробности за IRA за злато

За разлика от други начини за закупуване на злато, IRA за злато има някои специфични изисквания, които трябва да имате предвид, преди да отворите акаунта си.

На първо място, ще трябва да се уверите, че златото, което купувате, отговаря на изискванията на ИРА. Това включва висококачествени златни кюлчета с определено тегло и чистота. Това е, за да разграничите вашето злато от колекционерски предмети, които не отговарят на условията за инвестиране от IRA.

Ще трябва да помислите и за съхранение. IRS не ви позволява да запазите собственото си физическо злато, което инвестирате в IRA. Вместо това ще трябва да настроите хранилище с небанков попечител, одобрен от банка или IRS. Това може да добави допълнителна настройка или годишни такси, които трябва да имате предвид, преди да купите.

Ако смятате, че IRA за злато може да е подходяща за вас, компания за инвестиции в злато може да бъде добър ресурс за създаване на вашия акаунт, закупуване на отговарящо на условията злато и координиране с одобрен попечител. Научете повече за възможностите си с безплатно ръководство за инвестиране.

Изводът

Инвеститорите, които обмислят покупка на злато днес, може да обмислят използването на IRA за злато. Тези сметки могат да бъдат от полза за дългосрочни, пенсионирани инвеститори, които вече имат разнообразни портфейли, съставени от други активи. Ако искате инвестицията ви в злато да добави известна сигурност към вашите пенсионни спестявания, може да си струва да помислите, преди да направите покупката на злато. Научете повече за IRA за злато и други опции за инвестиране в злато с безплатен информационен комплект днес.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР