За клана Кардашиян-Дженър корекциите на външния вид са просто ежедневие.

...
За клана Кардашиян-Дженър корекциите на външния вид са просто ежедневие.
Коментари Харесай

Безмилостните коментари по адрес на Клои Крадашиян

За клана Кардашиян-Дженър корекциите на външния тип са просто всекидневие. Дамите не стопират да се трансформират, с цел да не стопират да бъдат забавни на хората, от което в действителност и печелят.
 Клои Кардашиян, щерка ѝ Тру и по какъв начин е отслабнала след раждането
Как Клои Кардашиян смъкна повече от 25 кг

Не е с магическо хапче, несъмнено

Този път в центъра на вниманието е Клои Кардашиян . Очевидно 35-годишната риалити звезда има уязвимост освен към баскетболисти, само че и към непрекъснати трансформации на визията си.

През уикенда тя разгласява три нови фотоси, които събраха над пет милиона лайкове и провокираха вълна от мнения.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Khloé (@khloekardashian) на Май 22, 2020 в 2:51 PDT

Най-младата от сестрите Кардашиян показва изцяло друга визия , а смяната надалеч не се състои единствено в нова прическа и цвят на косата. Лицето на Клои също наподобява като че ли е нечие друго. И дано шегите по неин адрес стартират...

Khloe Kardashian be looking like a different person every year pic.twitter.com/3UIvklDeQk
— superfly sister. (@DoggoneLoverr_) May 22, 2020
Потребители в обществените мрежи са безапелационни, че риалити звездата наподобява като напълно друг човек на всяка своя фотография. И това изобщо не е надалеч от истината.

I wish Khloe Kardashian luck with her head transplant. pic.twitter.com/AGXII0xF8e
— Diane N Sevenay (@DianeSevenay) May 23, 2020
Съмненията за нови пластични интервенции по лицето на Клои са примесени с смешки, че всяка година тя претърпява цялостна смяна. А в случай че се яви на конкурс за свои двойници, надали ще влезе и в топ 10, майтапят се някои .

Основната доктрина е, че Клои прави всичко допустимо, с цел да наподобява на своите известни сестри . Естественият цвят на косата й е тъмнорус, само че тя избира да бъде брюнетка, с цел да наподобява на тях. А с цел да не бъде " дебелата сестра ", съумя да смъкна забележително доста килограми, написа Mirror.

How Khloe Kardashian goes shopping when she gets tired of her look pic.twitter.com/uSWnAQE8Se
— Trigga Tre (@_PressTrigga) May 23, 2020
Когато твоите сестри основават стандартите на Instagram хубост, на теб не ти остава нищо друго, с изключение на сляпо да следваш техния образец, заключват консуматори, които считат, че Клои върви по неверния път и изневерява на себе си.

Някои доближават до крайности, пожелавайки на най-малката Карадшиян триумф с " трансплантацията на глава " . Други се майтапят, че тя върви на пазар и си избира всеки ден нова физиономия, а поради честите промени лицевото различаване на телефона й отхвърля да работи.

Khloe Kardashian’s Face ID when she tries unlocking her phone pic.twitter.com/cQCpbcsjHG
— Don Jon (@jonathanspena) May 23, 2020
А най-вероятно истината е, че Клои отделя доста време на обработката на фотосите си и от време на време прекалява с измененията. Но няма по какъв начин да не се съгласим с обстоятелството, че по всякакъв начин се пробва да наподобява на сестрите си - къде с Photoshop, къде с някоя нова промяна по лицето и тялото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР