За километрични опашки на излизане от страната през митница Гюргево

...
За километрични опашки на излизане от страната през митница Гюргево
Коментари Харесай

Километрични опашки на граничен пункт Гюргево - Русе

За " километрични опашки на излизане от страната през митница Гюргево " пишат през днешния ден румънските вестници " Адевърул " и " Ромъния либера ". Вестниците оповестяват, че на митница Гюргево опашката е над 15 километра. Според румънските управляващи виновността е на българската страна, която не съумява да обработи данните, предава Българска телеграфна агенция.

Като се има поради образуването на огромни колони от коли на граничния пункт Гюргево-Русе, заради обстоятелството, че българските гранични управляващи нямат потенциал за култивиране, приспособен към размера на трафика, Националната компания за ръководство на пътната инфраструктура взе решение за откриване на две спомагателни ленти към съществуващите две, се споделя в прессъобщение на компанията.

За облекчение на трафика на границата сред Румъния и България Националната компания за ръководство на пътната инфраструктура работи от нощес на оптимален потенциал с отворените четири ленти.

В зоната на граничния румънско-български пункт се е образувала опашка от близо 15 км и времето за очакване на границата се е нараснало, показват румънските представители, представени от " Адевърул ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР