За картофената супа със сигурност може да се каже едно

...
За картофената супа със сигурност може да се каже едно
Коментари Харесай

Най-добрата картофена супа

За картофената чорба сигурно може да се каже едно нещо - тя е същинска класика в региона на супите. Неангажираща, бърза и лесна за подготвяне и нормално не изисква влагането на съществени средства. Предлагаме ви обичайната бабина рецепта за картофена чорба. 
Какви артикули ви трябват?
5 картофа /нормална големина/
? целина
2 моркова
 магданоз
Парче праз лук
Няколко дафинови листа
Няколко зърна бахар
2 глави лук
 Изпитана рецепта за свинска чорба с фиде Изпитана рецепта за свинска чорба с фиде
Свинското е едно от обичаните меса на всеки човек. Чудесен метод да го приготвите е на чорба, тъй като по този метод става по-леко за консу...
2 супени лъжици масло
2 супени лъжици брашно
1,5 литра вода
Копър 
сол
 Супите, които в никакъв случай НЕ би трябвало да ядем Супите, които в никакъв случай НЕ би трябвало да ядем
Cупaтa oткрaй врeмe ce cмятa зa здрaвocлoвнo и лeкo яcтиe, нo cъщecтвувaт зaбoлявaния, при кoитo cупaтa мoжe дa бъдe oпacнa, пишe zdrаv...
черен пипер 
Начин на подготвяне:
Обелете морковите и ги нарежете на тънки и къси жулиенчета. Обелете целината и я нарежете на дребни кубчета. По същия метод направете с картофите -  тях на по-големи кубчета от целината. Към това прибавете праз лук, дафиновите листа и бахар и залейте всичко с вода. Подправете на усет и гответе, до момента в който зеленчуците омекнат и бульонът стане апетитен.
Обелете лука и го запържете на котлона в авансово загрятото масло. Към това прибавете и брашното. След минута налейте малко бульон и разбъркайте добре, до момента в който се образува хомогенна маса. След това изсипете наличието на тигана в останалата чорба. Оставете всичко това да поври още няколко минути.
Подправете най-после със сол и черен пипер на усет и поръсете с наситнен копър и магданоз. Картофената чорба е най-вкусна с прибавянето на свеж самун.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР