За какво трябва да се извини Христо Иванов? За рекордната

...
За какво трябва да се извини Христо Иванов? За рекордната
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Турски поток беше построен изцяло в обслужване на Путин

" За какво би трябвало да се извини Христо Иванов? За рекордната корупция в България по времето на ГЕРБ, за неприятните пътища, че клекнахме на Путин и построихме " Турски поток ", който улесни Русия да нападне Украйна, отговорността за тези неща не я носи " Демократична България " или ръководещото държавно управление, носи я ГЕРБ ", това съобщи депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев пред Българска национална телевизия във връзка поисканото от Десислава Атанасаова опрощение от Христо Иванов, откакто съпредседателя на партията прикани някогашните ръководещите да се включат в болшинството на Конституционни промени.

" Този поток беше издигнат за по-малко от една година, без никакви позволения, заплатен от българските жители, напълно в обслужване на Путин ", безапелационен беше той.

" Ролята на България за жалост, в лицето на Бойко Борисов за войната в Украйна, не е по никакъв начин позитивна ", добави той.

И дефинира държанието на ГЕРБ като " чисто двуличие ".

" ГЕРБ вместо да поддържат Конституционните промени най-пламанно защитаваха Спецсъда и Спецпрокуратурата, които българските жители знаят, че те бяха превърнати в бухалката на властта ", продължи депутатът от Демократична България.

" Това не е спектакъл на дейностите, с цел да приказваме по този метод. Става въпрос за кардинална позиция ", съобщи той във връзка с изпращането на военна поддръжка за Украйна.

Той посочи, че има доста причини, които демонстрират, че страната ни няма да влезе във война, в случай че предприеме сходна стъпка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР