За какво служат ксанакс и хедонин? Бивш служител на "Хармония":

...
За какво служат ксанакс и хедонин? Бивш служител на "Хармония":
Коментари Харесай

Служителка на Хармония се натрови с антипсихотици

За какво служат ксанакс и хедонин? Бивш чиновник на "Хармония ": Не ми дават заплатата четвърти месец След обявата на „ Марица “: Страх скова жителите и чиновниците в "Хармония " Случаят "Хармония " отива в прокуратурата
Служителка на Дом " Хармония " на Коматевско шосе стигна до токсикологията, откакто взела от медикаментите, които се дават на възрастните хора, обитаващи общественото заведение. Според Вероника Михайлова хапчетата дал шефът на дома доктор Николай Вършилов. Той обаче твърди, че Вероника, която по това време работела в " Хармония " като обществен помощник, сама е взела медикаментите, комбинирала ги с алкохол и припаднала в дома си. Даже изпратил сигнал против някогашната си служителка до " Закрила на детето ", откъдето изпратили чиновници на инспекция в къщата на Вероника. Тя пък се жалвала от дейностите на Вършилов в прокуратурата.

Дом " Хармония " към този момент няколко месеца се тресе от кавги. " Марица " към този момент разказа няколко случая на хора, които се жалваха от изискванията и грижите за роднините им. Веднага след обявата жители на Дома и чиновници от личния състав, съгласили се да приказват пред репортера на вестника, са били подложени на напън от управлението. Една жена даже е била приканена с изострен звук да напусне. В редакцията позвъниха няколко души, обезпокоени за ориста на роднините си, настанени в " Хармония ".

Вероника Михайлова е била измежду най-приближените на шефа доктор Вършилов през последните месеци. И тя обаче била обезпокоена от метода на работа в Дома, който съгласно нея е по ръба на закона.
Напрежението сред двамата ескалирало на 5 декември, когато Михайлова е призната в токсикологията. Социалната асистентка твърди, че шефът дал да пие ксанакс и други медикаменти, откакто се оплакала от тежко главоболие. Вършилов отвърна с изказванието, че служителката е откраднала медикаментите от офиса му в Дом „ Хармония “. Той бил дал ключ, за дори може тя да оформя документите на новопостъпващите в моментите, когато той отсъствал.

„ Това са медикаментите на пациентите, и то тежки антипсихотици. Вероника ги е смесила с алкохол, припаднала е у дома и е била призната в токсикологията. За това уведомих прокуратурата и обществените “, твърди Вършилов. Признава, че самичък е подал сигнал до отдел „ Закрила на детето “.

На 10 декември екип на обществените идва в дома на Михайлова и прави инспекция. „ Не откриха нищо притеснително, само че за мен бе огромен тормоз. Знам, че пристигнаха по сигнал на Вършилов. Това са единствено част от заканите на този човек против мен. Писа ми във вайбър, че е задействал обществените да ми вземат детето. После искаше да ме съди за клюка, в случай че приказвам пред медиите. След като видя, че съм непреклонна и желая да кажа истината, ми предложиха рушвет, с цел да отдръпва показанията си ", описа Михайлова, която е описала случая в сигнал до прокуратурата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР