За журналистката от Нова телевизия Миа Сантова няма нещо, което

...
За журналистката от Нова телевизия Миа Сантова няма нещо, което
Коментари Харесай

Миа Сантова се върна на работа от скука

За журналистката от Нова телевизия Миа Сантова няма нещо, което не може да се реализира с доста предпочитание и толерантност, видя HotArena .

Тв звездата дълги години чака любовта след един несполучлив годеж, загуби бебе и обичаната си работа, погреба майка си, само че от тази есен наподобява щастието й се е усмихнало. От началото на септември Миа още веднъж се е върнала към обичаното си занятие и макар своя зает график не подценява най-важните хора в живота си. 

Преди съвсем 4 години Миа като че ли сама избра да постави завършек на кариерата си в медиите и се загуби от тяхното полезрение. Решението й беше напълно разумно след всички инциденти, които животът й сервира.

Журналистката първо се изправи против зловещага болест рак. След него пък не станало по-лесно. Тъкмо намерила любовта в лицето на архитекта Светослав и няколко месеца по-късно двамата изгубили първото си бебе в напреднал стадий от бременността й. В 7-ия месец Миа направи импровизиран аборт .

„ След като напуснах Нова телевизия, имах комплициран интервал. Отидох в друга телевизия, която беше обещаваща, имаше проекти за развиване на вести и журналистика, само че я продадоха и от през днешния ден за на следващия ден ни споделиха: „ Благодарим ви! Довиждане! “

Малко откакто остава без работа и губи бебето, умира и майка й. Миа е изцяло унищожена . Това е един от моментите, които ясно й демонстрират, че в живота има повече от лудо гонене на кариера. 

След появяването на детенцето й се улавя, че повече гледа кулинарни канали пред новинарските. Няма срещу да се занимава с нея, само че с времето Ида има потребност да поддържа връзка и с връстници. Така с тръгването й на детска градина, Миа намира време да се върне към работата си в малкия екран. 

Когато взема решение на смешка да кандидатства още веднъж за екипа на Нова, не разчита някой да я вземе незабавно. Тогава обаче идва предлагането, да бъде още веднъж на екран. Миа упорства да води обедни и следобедни излъчвания , с цел да може с тях да съвместява живота си на майка. Тогава и излъчванията са по-спокойни, няма толкоз експанзия.

„ Водя живот като на всяка работеща жена. Не мисля, че това ме прави герои ”, пробва се да скромничи телевизионерката. Сама обаче знае, че няма да позволява грешката да подценява персоналния си живот за сметка на служебните задания, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР