За жените онзи период от месеца може да бъде особено

...
За жените онзи период от месеца може да бъде особено
Коментари Харесай

Бельото, което всяка жена иска да има

За дамите " оня интервал от месеца " може да бъде изключително дискомфортен, даже мъчителен. Потискащо е и когато по отношение на него се постанова да преценяват и избора си на долни дрехи. Неслучайно и до през днешния ден чуваме толкоз постоянно израза " долни дрехи за тези дни " - постоянно с набито неуважение.

Нека въпреки всичко поясним, че става дума за долни дрехи, което всяка жена харесва, когато купува, само че след дълготрайно носене се захабява. Затова след това го заделя в обособена секция в дрешника и протяга ръка да го обуе само в дните, в които е в цикъл.

Но очевидно е пристигнал краят на тази бабина наклонност. За благополучие на всички дами вече има иновативно долни дрехи, което се назовава и продава като " менструално ".

Целта му е да всмуква течността, без да я пропуща, с цел да не остават петна. А чувството при носене е за сухота и улеснение. И за " тези дни " към този момент няма потребност от дамски превръзки или тампони.

Дизайнерите на менструалното долни дрехи са вложили изключително усърдие в работата си, с цел да не наподобява то на използван памперс. А в желанието си да не разочароват даже и по-суетните дами, основават модели, които действително наподобяват атрактивно.

Тези модели са идентични по форма и кройка със общоприетите бикини, а не липсва и многообразие от цветове - има ги в класическо черно, пастелно синьо и закачливо прасковено.

А в този момент идва и най-хубавата вест - не се постанова това долни дрехи да се сменя неведнъж денем. Стига, несъмнено, да е определен чифт с подобаващото равнище на абсорбиране, написа Wired.

И няма потребност да слагаме под подозрение всичко гореизброено. Факт е, че концепцията е семпла, а ефективността на менструалното долни дрехи към този момент е тествана от хиляди дами по света.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР