За женатаЗа Овните седмицата е категорична, а Телците се задъхват от ядове. Близнаците са амбициозни и

...
За женатаЗа Овните седмицата е категорична, а Телците се задъхват от ядове. Близнаците са амбициозни и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: 18 до 24 март

За дамата

За Овните седмицата е безапелационна, а Телците се задъхват от кахъри. Близнаците са амбициозни и войнствени, а за Раците периодът е динамичен. Лъвовете са на прага на стадий на предстоящо възобновяване. За Девите са присъщи триумфи и изразителна активност, а Везните са сполучливи. Скорпионитеда се владеят. И за Стрелците етапът е комплициран, само че се оправят, а Козирозите са много дейни и не по-малко заети.

Напрежението и проблемите са присъщи и за Водолеите, а Рибите да са проведени и да работят по-точно.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Успешна седмица

            Многопосочни на развиване ще са събитията към вас. Предстоящото седемдневие ще е натоварен интервал за реализирането на плануваните цели и привеждането в ред на интересуващи ви въпроси. Ще действате по делата си с присъщата ви суровост, а някои даже ще се престараят и ненадейно ще усложнят събитията. Принципно казано седмицата дава обещание реализация на задачите ви. В петък ще ви липсва интензивност, идващите дни до сряда в това число ще са сполучливи. Повече напрежение ви носи единствено четвъртък.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Ярки настоятелен проблеми

            Симпатиите, на които ще се радвате ще ви импулсират да показвате най-хубавото от себе си, с цел да радвате с достиженията си близките. В персонален проект Телците се усещат постоянни, само че мечтаното развиване в делово отношение не е налице. Деловата  обстановка провокира огромни усложнения, тъй като придвижването ù в действителност се трансформира в маркиращо, с наклонност напълно да спре. Ако възнамерявате да се  докажете, следва да действате неотложно! Всички дни през седмичния интервал ще са много напрегнати. Ако съумеете да намерите благонадежден спонсор, вероятността да се възстановите ще се възроди.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Амбициозни и войнствени

            Дайте шир на въображението и креативната си устременост. За осъществяване на желанията си Близнаците ще положат обилни старания. Ще се сблъскате с много компликации, които в множеството случаи се свеждат до удари от страна на съперниците, към чиито дейности надали ще останете безмълвни и равнодушни. Разгръщайки се в този темп, събитията постоянно биха могли да се окажат отвън надзор. В петък и през уикенда - удача и нерви. Понеделник и сряда са сполучливи, а вторник и четвъртък ще са напрегнати и нервни.    

 

Седмичен хороскоп РАК 

Напрегнат интервал

            Укротете упоритостите си час по-скоро да видите резултатите от труда си. Позициите на Раците – изключително тези в деловата сфера са постоянни и печеливши, само че това определение мъчно може да се одобри като мотив за спокоен седмичен интервал. Макар и сполучлива, седмицата ще е изпълнена с доста напрежение, провокирано от битки с съперници. Последните постоянно ще си служат с клюки, неистини и  измами. Петък носи промени, а уикендът е под напрежение. Делничните дни се характеризират с елементарно извоюван триумф по задачите.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

В стадий на постепенно възобновяване

            Седмицата ще е богата на професионални, персонални и публични изяви. При Лъвовете се регистрира известна неустойчивост в този момент, която се основава както на актуалните ви публични позиции, по този начин и на вътрешни характерности, говорещи най-вече за прибързаност, която е плод на неточни преценки. В контраст на тази външна картина може да се изтъкне един важен факт. Това е бързо завладяващото ви душевно равновесие. Петък е тежък, а уикендът – сполучлив. В понеделник неистини, а във вторник промени, идващите дни са напрегнати.  

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Изразителна интензивност и триумфи

            Подготвени сте и в добра кондиция, с цел да започнете собствен план или друго значимо за вас начинание. Периодът ясно приказва за изразителна интензивност по отношение на бизнеса и  служебните каузи, контактите в публичните среди и сферите, свързани с ползите и стремежите ви. При някои от Девите не е изключено да зародят партньорски несъгласия, само че те надали ще основат проблеми, тъй като навреме ще ги овладеете. Петък ще е доста тежък и под напрежение, а събота е спокойна. Неделя, понеделник и вторник са сполучливи. В сряда триумф и нерви, а четвъртък е потребен.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Успешни дейности

Освободете се от страстите, които ви владеят и насочете мисълта си в нужната посока. Разполагате с задоволително шанс през седмицата, който ще ви поддържа в начинанията. Напрежението ще е по-високо при разрешаването на въпроси от финансово естество. Това е годно и при реализирането на облаги в сферите на бизнеса, където като се изключи че конкуренцията е доста остра, постоянно се работи непозволено и с измами. Петък ще е тежък, а уикендът носи триумф. Делниците до сряда в това число са хубави и сполучливи, а четвъртък приказва за удар от съперник.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

 Владейте нервите

            Ежедневието ви ще е изпъстрено с прекарвания, измежду които ще има и нервни разтърсвания. Седемдневният стадий ще премине в изискванията на нараснала раздразнителност за Скорпионите. Прогнозата е изключително годна за тези от зодията, които не са в годишна почивка, а не престават да са служебно и делово ангажирани. Владейте се и избягвайте споровете, защото ще последват много неприятни обстановки, резултатът от които ще е отрицателен. Петък и събота са слаби. Неделя носи промени, а понеделник и сряда – нерви. Вторник и четвъртък са сполучливи.  

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Напрегнат, само че плодотворен стадий

            Обхванати сте от предпочитание за смяна. Като развиване и благоприятни условия за обществен прогрес, идното седемдневие по никакъв начин не е неприятно, само че напрежението няма да отмине никого от представителите на зодията, изключително от позиция на реализиране на към този момент проектирани в близкото минало цели. , а за мнозина и в домашните взаимоотношения. Петък е противен. В събота сте дейни и нервни, а неделя е сполучлива. Понеделник и сряда ще са доста напрегнати, а вторник и четвъртък ще ви радват със удача.      

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Ярка интензивност и доста напрежение

          Наред с рутинните отговорности ще имате и провокации, помагащи ви най-много да откриете нови гении у себе си. Активността на Козирозите ще е ориентирана към диалози и контакти с хора от обществените среди, за постигане до съглашение по отношение на реализация на планове, засягащи бъдещите им проекти. В този смисъл интервалът може да се трансформира в обнадеждаващо начало за въодушевени дейности в съответното направление. Благоприятен, печеливш петък, нервна събота и сполучлива неделя. Понеделник е доста нервозен. Вторник е позитивен, сряда е също нервна. Четвъртък ще бъде сполучлив.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Напрежение и проблеми

            Променете метода си на работа с цел да ви носи мечтаните резултати. През новият седмичен интервал не липсват условия за реализация на задачите, само че за мнозина Водолеи ще е мъчно да осъществят желанията си по устройващ ги метод. На основата на отминали обстановки, при които някой е бил ощетен от вас, ще възникне мощно противоборство. Тази реакция ще провокира много неприятности и проблеми. В петък действате сполучливо, а уикендът и понеделник са нервни.  От идващите дни единствено вторник е сполучлив. Другите са нервни и проблематични.  

 

РИБИ 

При повече организация преодолявате компликациите

Добре премисляните ви планове към този момент стартират да се осъществят. С самообладание и верен метод ще съумеете да постигнете замисленото. Етапът ще затрудни Рибите в делово отношение. Някои от зодията не са задоволително проведени и мобилизирани, което ще се изрази под формата на прям мързел. На други е свойствена забележителната емоционалност, чиито отрицателни тонове ще намерят ослепителен израз в връзките с сътрудниците в службата или в средите на бизнеса. Първите четири дни от интервала са много нервни. Във вторник се мобилизирайте. В сряда компликациите понижават, а четвъртък е сполучлив.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР