За женатаНовата седмица идва с нова надежда през едни от

...
За женатаНовата седмица идва с нова надежда през едни от
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

За дамата

Новата седмица идва с нова вяра през едни от хубавите пролетни дни на годината, когато природата към този момент си поема мирис след дългата зима, времето е топличко и можем да дишаме с цялостни гърди и да се отпуснем на открито! Ето какво предвещава хороскопа на Алена.

Овен

През идната седмица ще намерите ключа към триумфа си в служебните каузи, в случай че влагате повече усърдие и професионализъм.

Няма смисъл да избързвате и да изисквате всичко да се случва на мига – по този начин единствено ще се изнервяте, че събитията се развиват прекомерно постепенно и няма да усъвършенствате към този момент съграденото. Няма да ви липсват благоприятни условия за изява и кариерно развиване.

Телец

През идващите дни ще измежду галениците на ориста – желанията ви ще се реализират по-лесно и ще получите премия за упорството, което сте проявявали в предишното. Ключовата дума за интервала е „ усъвършенстване “, като за всекиго от вас то ще бъде в друга област. Общото ще е опцията да се усъвършенствата или да придобиете скъп опит.

Близнаци

Препоръката към вас е да не се разпилявате в разнообразни направления, а да сте съсредоточени и добре проведени – по този начин хем ще сте по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се тревожите за бъдещето или да се оплаквате на вятъра от този или от оня. В противоположен случай ще изхабите силата си на изцяло непотребни борби.

Рак

През тази седмица астрологичните въздействия ще ви оказват помощ да си осигурите нужното ви успокоение. Така ще сте по-ефективни в работата, ще разсъждавате трезво и ще подобрите общуването си с близките. Старайте се да владеете страстите си, не се обвинявайте и не изпадайте в самосъжаление. Чудесно би било да си извършите равносметка и да си вземете поука, само че не и още веднъж да се връщате въображаемо към едни и същи събития.

Лъв

Задаващата се седмица ще е изключително удобна за тези от вас, чиято работа изисква да демонстрират по-голяма умелост и внимание към детайла. Има положителни изгледи да постигнете търсеното съвършенство. В дните до сряда в това число пестете силата си и не я пилейте на вятъра. Давайте си отмора и отделяйте време за себе си. В четвъртък и петък ще сте дейни и е огромен шансът да постигнете това, което желаете.

Дева

Предстои ви чудесна седмица, изпълнена с благоприятни условия за стабилизация и усъвърженстване в личностен или в професионален проект. С каквото и да се захванете, работата ще ви спори и ще съумеете да укрепите постигнатото досега. Периодът може да не е по този начин слънчев за вас единствено в случай че сте оставили доста незавършени каузи и задания – заемете се съществено и довършете към този момент започнатото.

Везни

Покрай 24 май подаръкът, който звездите ще ви дават, ще е опцията да се освободите от непотребен прочувствен багаж – потиснати усеща, боязън, яд, виновност, нездравословни привички и остарели модели на мислене, които не ви носят нищо положително. Ако през идващите дни част от тези проблеми изплуват на повърхността, не се тормозете – това ще е знак, че процесът на осъзнаване и изчистване продължава.

Скорпион

През дадения интервал евентуално много ще разсъждавате, по тази причина ще е добре да се уедините и да осигурите време единствено за себе си. Възможно е да се сблъскате с някакъв проблем в работата или в персоналния си живот, да търсите корените му и да се пробвате да намерите излаз. Добрата вест е, че има изгледи умуването да даде резултати – в случай че не незабавно, то напълно скоро. Какъвто и проблем да се върти в главата ви, решението не е да се изкарвате жертви на ориста.

Стрелец

Искате или не, през седмицата ще би трябвало да разсъждавате по някои на практика въпроси, свързани с работа, с пари и с организация на всекидневните ви отговорности. За по-авантюристично настроените измежду вас тези занимания са прекомерно скучни и прозаични, само че по-добре свършете каквото би трябвало, в случай че не желаете след това да ви пристигна допълнително. В работата обръщайте внимание на дребните елементи.

Козирог

Периодът ще е сполучлив за вас, що се отнася до работата и финансите. Ако сте по-внимателни и следвате умерено пътя, по който сте поели, няма защо да се притеснявате – всичко ще върви обикновено, а може и да получите някаква премия. В понеделник надали ще сте доста продуктивни, само че от вторник нататък ще имате и възторг, и шанс да осъществите замисленото.

Водолей

Ще имате предпочитание да се освободите от непотребното напрежение, изключително в случай че през миналите дни и седмици сте били по-натоварени. Само почивката може да ви обезпечи нужното успокоение. Намерете време и обърнете внимание на личните си потребности, направете си равносметка за последните събития и прекарвания. Не се лишавайте от тази опция и си осигурете това, от което имате потребност.

Риби

Предстои ви още една седмица, през която акцентът ще бъде подложен върху усъвършенстването в някаква област. Ако сте амбициозни и желаете да се възползвате от опцията, която звездите ви дават, в този момент е моментът да помислите за това по какъв начин да употребявате времето си, в какво да вложите силите и средствата си. Периодът е доста удобен да развиете креативен способности и на практика умения, които ще ви оказват помощ да се реализирате по-добре в бъдеще.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР