За жалост далеч не мога да кажа, че имотите са

...
За жалост далеч не мога да кажа, че имотите са
Коментари Харесай

Имотен експерт: Няма индикации, че имотите ще поевтинеят


„ За жал надалеч не мога да кажа, че парцелите са достигнали връхната си точка. Няма индикации, които да сочат, че те ще поевтиняват. Дори да има закъснение на покачването, нямаме учредения да мислим, че цените ще падат “, сподели Ралица Ценова, специалист по продажба на парцели.

Очаква се повишаване на лихвите по заемите. Прогнозата на банките е, че то ще се случи постепенно, тъй че да не стресира пазара и няма да надвиши лихвите на заемите от преди 3 години.

„ Това, което чакаме през идващите години е с плавното повишаване на лихвите да има леко изстудяване, само че никога фрапантен брой по-малко покупко-продажби. По-скоро - по-разумно избиране. Преди това хората под паника купуваха парцели, до момента в който в този момент към този момент започнаха да мислят “, сподели Ралица Ценова.

По думите на имотния специалист вървим в посока, в която цените на парцелите стават по-недостъпни, а животът чартърен ще измести покупката на лично жилище. Най-сериозен растеж има в градовете с непрекъснато възходящо население – София, Варна, Бургас и в Пловдив.
Ралица Ценова, заможен специалист
Снимка: bTV

Въпреки цените, от ден на ден хора влагат в парцели за облага.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР