За Изправи се БГ! Ние идваме! е без значение, че

...
За Изправи се БГ! Ние идваме! е без значение, че
Коментари Харесай

Дончева: Няма хора с капацитет сред предложените за министри |

За " Изправи се БГ! Ние идваме! " е без значение, че е заменена кандидатурата за правосъден министър в проектокабинета на " ИТН ", тъй като няма хора с потенциал.

Това сподели пред Българска национална телевизия Татяна Дончева водачът на " Движение 21 " и част от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

" Казвам го искрено и с огромна паника. Това, което ние събрахме досега, открои кандидатката за обществен министър като единственият човек, който от малко малко нещо поназнайва от сферата си ", добави Дончева.

По думите й хората в кабинета имат не просто значение, а основно значение, тъй като фрагменти в политика в България няма, без значение от претенциите на тези, които населяваме Народното събрание сега.

" Съдбата ни сложи тежка задача, доста тежка в миг като настоящия. Не мисля, че виновността за този миг би трябвало да се стоварва върху президента Радев, дори по опорни точки. Смятам, че това, което се случва през днешния ден, е плод на последните 20 години на България, в които чалгизирането, профанизирането и простащината станаха норма на държание и някак това да не даде плодове ", съобщи тя.

Според нея откакто един " персонаж, който е почетен консул на офшорна зона и в чиято адвокатска адвокатска фирма има 6 счетоводителки - явно не, с цел да се занимават с правни съвещания, а с финансови преводи, би трябвало да се запитате: " Почетният консул на Барбадос ли ще показва или българските национални ползи? Как по-точно ще се занимава с финансовото разузнаване? ", безапелационна е тя.

Дончева добави, че методът, по който се тика персоната (Петър Илиев, препоръчан за министър на вътрешните работи и вицепремиер - бел. ред.), откакто е публично недопустимо да е в държавното управление и откакто им се споделя да го отдръпват, те да го показват като вицепремиер, й се вижда демонстрация на безочливост и безсрамие. 

" Задължително е да се знае за всички от кабинета къде и какво са приключили, къде и с кого са работили " счита водачът на Движение 21. 

По думите на Дончева гласоподавателите би трябвало да се занимават с това " кой от претендентите е в психическо и физическо положение, кой е учил, прочел и така нататък " Лидерът на Движение 21 добави, че не слага под подозрение това, че Има Такъв Народ са първа политическа мощ, само че не желае да носи отговорност за " безумни решения, тъй като ще е грешница пред себе си, а не е подготвена за това ".

Относно това по какъв начин ще гласоподава " Изправи се БГ! Ние идваме! " Дончева изясни, че групата ще гласоподава единно, а това, което ще ги води, е здравният разсъдък и съзнанието може ли да се свърши работа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР