За изминалото денонощие екипите на пожарната са имали излизания по

...
За изминалото денонощие екипите на пожарната са имали излизания по
Коментари Харесай

Горяха автомобил и метални контейнери в Русе

За миналото денонощие екипите на пожарната са имали излизания по 9 сигнала

От 08:37 до 09:00 часа екип от Първа РСПБЗН-Русе е взел участие при обезопасяване на коли след зародило ПТП на бул. " Трети март " в град Русе.

В 12:38 часа екип от ССОД при РДПБЗН-Русе е изпратен на адрес в Русе на улица " Александровска " за подпомагане на жители, поради строшен живачен термометър. Веществото е събрано и депонирано.

Между 14:12 и 14:55 часа екип на Първа РСПБЗН е реагирал на позвъняване за зародило горене на боклуци в железен резервоар на улица " Ради Иванов " в Русе. Запалването е ликвидирано без вреди на повърхност от един кв.м.

За времето от 15:25 до 16:05 часа пожарникари от РСПБЗН-Сливо поле са изпратени на сигнал за запалване в електрическа апаратура на фризер, намиращ се в изба на къща в село Ряхово. При идване на място е открито, че е пожарът е бил премахнат от притежателите на повърхност от към 2 км. Не са потърпевши хора при случая.

От 16:47 до 17:15 часа огнеборци от Първа РСПБЗН са ликвидирали горене на боклуци в железен резервоар на улица " Йосиф Дайнелов " в град Русе. Пожарът е сподавен без вреди на повърхност от един кв.м.

В 19:15 часа екип от Втора РСПБЗН е посетил адрес на улица " Рига " в Русе по сигнал за евентуално приключване на газ пропан-бутан от бутилка на лек автомобил. При отиване на там пожарникарите са открили автомобила и това, че фактически има приключване. Установен е притежателят и екипът е направил дежурство до идването му и прекъсване на приключването.

От 21:35 до 23:25 часа екип от РСПБЗН-Бяла е потушил зародило горене на суха трева и шубраци на адрес в село Джулюница, разпростряло се на повърхност от към 9500 кв.м.

По същото време е постъпил и сигнал за пламнал лек автомобил в Русе на улица " Алеи Възраждане ". Там за времето от 21:36 часа до 22:05 часа е изпратен екип на Втора РСПБЗН. На място се е оказало, че притежател на „ Фолксваген “ бил изтървал цигара и е провокирал запалване в купето на автомобила, само че е съумял самичък да загаси горенето с пожарогасител.

Последното излизане за денонощието е било в 05:28 часа тази заран, след сигнал за паднало дърво върху пътно платно на адрес в село Копривец. Екип на беленската работа е работил по премахването му до 06:32 часа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР