За изключително опасни практики по пътя за морето сигнализира читател

...
За изключително опасни практики по пътя за морето сигнализира читател
Коментари Харесай

Предложение: Задкормилните устройства, бързащи да се топнат в морето, да се арестуват директно на магистралата

За извънредно рискови практики по пътя за морето алармира четец на Plovdiv24.bg . Човекът е пътувал през вчерашния ден по Автомагистрала " Тракия ", тръгвайки от Пловдив към 18.00 часа. Публикуваме описа му без редакторска интервенция:

" Здравейте! По време на пътуването си до Бургас, а след това и до Созопол, станах очевидец на какви ли не простотии, сътворени от значително шофьорчета. Агресивно шофиране със 170-180 км/час, граничещо с опит за ликвидиране.

Присветване с фарове, клаксони, неспазване на отдалеченост. И освен. На автомагистралата бяха станали няколко случая - първо в региона на 237-ия километър, след това и към 317-ия.

Причината за възникването им най-вероятно е безотговорността на точно такива забързани човеци, които май не осъзнават, че при този трафик надали ще спестят повече от 30-ина минути, само че за сметка на това основават десетки предпоставки за катастрофи.

Да не приказваме за наглеците, които при спряно придвижване на аутобана поради злополука, потеглят в спешната. Това в действителност е неприемливо и прекомерно рисково държание на пътя.

Полиция естествено не се видя, в случай че не са извикани на някое ПТП. В заключение давам следното предложение - задкормилните устройства, правещи се на огромни мъже, да бъдат задържани непосредствено на автомагистралата. И лишаване на книжката. Друг метод не виждам. А след това се чудим за какво има толкоз произшествия с съдбовен край... "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР