За Иван Тодоров важи максимата, че зад всеки успял мъж

...
За Иван Тодоров важи максимата, че зад всеки успял мъж
Коментари Харесай

Невероятно! Наложи му се да пътува, жена му обаче пусна фишовете и станаха милионери!

 За Иван Тодоров важи максимата, че зад всеки съумял мъж стои една мощна жена. Той споделя, че печели джакпота благодарение на брачната половинка си. И двамата вземат участие в игрите на тотото от години. Семейната традиция обаче повелява всеки от тях да пуска обособен фиш. Иван попълня в своя обичаните си цифри, а брачната половинка му зачертава в различен своята късметлийска композиция. Но в навечерието на щастливия тираж на Иван му се наложило да пътува.

Затова брачната половинка му сама пуснала и двата фиша. Благодарение на нейното неизменност, в този момент Иван е милионер. Отново брачната половинка е тази, която осведоми Тодоров, че е спечелил 6-цифрената сума. Тя незабавно се свързала с него. Иван не съумял да сдържи страстите си. Дори си поплакал от наслада.

Припомняме, че Тодоров позна печелившата композиция в 87-ия тираж на " Тото 2 – 6 от 49 “. Шестте цифри му донесоха страхотната сума от 4 283 951 лв..

Когато взе участие в игрите на тото, Иван разчита на особено подбрани цифри, които имат символика. Именно шестото изтеглено число в 87-ия тираж, което го направи милионер, е рождената му дата. Иван взе участие най-вече в " 6 от 49 “, само че от време на време пробва шанса си и в " 5 от 35 “. Споделя, че и преди тото шансът му се е усмихвал, само че сумите били много по-малки. Твърди, че формулата за триумф е в постоянното присъединяване.

105-ият тото милионер на България към момента не е решил по какъв начин ще употребява цялата сума. Една част ще отдели, с цел да подкрепи фамилията си, а друга - за благотворителна идея.

Иван има един наследник, който живее в чужбина. Голямата фантазия на бащата е синът му да се завърне вкъщи. Надява се, че извоюваната сума ще стимулира младия мъж да се прибере при фамилията си.

Иван се е занимавал със спорт и цени високо поддръжката на тотото за федерациите у нас. 33% от всички приходи на тотализатора се заделят за поддръжка на спорта в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР