За ИТН ще бъде важно какво правителство ще бъде предложено

...
За ИТН ще бъде важно какво правителство ще бъде предложено
Коментари Харесай

ИТН гледат и геометрията на кабинет с първия мандат

За Има Такъв Народ ще бъде значимо какво държавно управление ще бъде препоръчано с първия изследователски мандат - дали ще е държавно управление с партийни фигури или техническо правителств о. Предварително не можем да кажем нищо - нито да, нито не. Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на " ИТН " (ИТН) Ивайло Вълчев пред БиТиВи.

Той мощно се надява партиите да живеят с концепцията да има постоянно държавно управление. За правенето на бюджета са нужни 4-5 парламентарни седмици , уточни Вълчев, който се надява да има предпочитание да се търси решение както за държавно управление, по този начин и за бюджет.

За него с изключение на аритметиката е значима и геометрията на едно бъдещо държавно управление - дали ще просто поддръжка или под някаква форма на коалиция. Има Такъв Народ желае държавно управление с цели и периоди , с цел да знаят кой, какво и за какъв брой време ще може да свърши работа. Ивайло Вълчев се надява, в случай че има държавно управление, то да е с цялостен мандат на работа.
 Има Такъв Народ не държи ключа за кабинет
Има Такъв Народ не държи ключа за кабинет

ГЕРБ може да направи държавно управление с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия

Той уточни репликата на Борисов за проекти за държавното управление и скамейката на ГЕРБ, на която стоят два тима с министри . За Има Такъв Народ тази поръчка не е добра, защото нямат желанието да бъдат добринчовците, които се усмихват на всички, а имат цели и цели. Моделът ГЕРБ не е обвързван единствено с съответната партия, а с всяка една партия, която гони персоналните си ползи и ги връзва в един възел, сподели Вълчев.

за ротационно председателство на Народното събрание , макар че поддържа претендентът на ГЕРБ за ръководител на Народното събрание - Росен Желязков. За концепцията за ротация Ивайло Вълчев употребява метафора " връткане на месо на чеверме ".
 Борисов и Има Такъв Народ с консенсус по македонския въпрос
Борисов и Има Такъв Народ с консенсус по македонския въпрос

Той отхвърли да е търсил гласове за правителство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР