За истински кошмар по време на семейната почивка в Сапарева

...
За истински кошмар по време на семейната почивка в Сапарева
Коментари Харесай

Сигнал до БЛИЦ: Не ходете в тази къща за гости в Сапарева баня, истински ад е! СНИМКИ

За същински призрачен сън по време на фамилната отмора в Сапарева баня сигнализира Зорница Йорданова. Ужасът се е разиграл в къщичките за посетители Йонеда. Историята на дамата, която била отседнала със фамилията си във въпросното хотелче, е просто потресаваща.

Здравейте, бих желала да дам гласност на това, което преживяхме с моето семейство. Отидохме на отмора в Сапарева баня в къщички за посетители Йонеда. Изненадата беше огромна, тъй като фотосите в интернет бяха чудесни, а онлайн се озовахме в мърлява тясна къщурка, написа на публицистичната ни поща госпожа Йорданова.

По думите ѝ, чаршафите на леглата не били заменени, банята и тоалетната били мръсни, а на прозореца висяло мръсно дамско долни дрехи с естествени тайни по него.

"Когато децата легнаха в леглото се оказа, че има сополи и косми по чаршафа им. Опитахме се да стигнем до решение със притежателя на къщата, само че той отхвърли да върне парите ни, отхвърли и да бъде почистено ", споделя за кошмара още госпожа Йорданова.


По думите на дамата, ужасните условия в къщичката за посетители предиздвикали нея и околните ѝ мигновено да се реалокират в различен хотел. Така обаче мечтаната и евентуално чакана отмора е излязла на фамилията двойно, тъй като със заработените си пари те трябвало да платят два пъти за едно настаняване.

Жената също е изпратила фотоси, които удостоверяват кошмарните условия в къщата за посетители.




















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР