За истински истории и споделени мечти пее Графа в новия

...
За истински истории и споделени мечти пее Графа в новия
Коментари Харесай

Графа засне видеоклип в Индия

За същински истории и споделени фантазии пее Графа в новия си сингъл " Огън ". Песента е по негови музика, текст и аранжимент.
За приключенското решение да отиде на другия завършек на света поради " Огън ", Графа споделя: " Когато написах песента знаех, че тя заслужава по-специален клип. Посланията, които носи текстът на парчето, ме водиха въображаемо до места, където хората живеят семпло, само че щастливо. Отдавна желаех да посетя Индия и по тази причина когато Башмоушън и екипът на Монте се навиха да се включат в това предизвикателство, скочихме непосредствено в организацията.
Истината е, че каквото и да си представяш, каквото и да си чел, то е нищо спрямо това, до което се докосваш в тази невероятна страна. Тя има магнетизъм и сила, които те карат да се чувстваш благополучен. Там хората са усмихнати, научили са се да живеят с това, което имат и да вършат всеки миг благополучен. Индийското ми странствуване възпламени в мен пламък, който още гори и ме зарежда. Нямам самообладание посредством " Огън " да предам силата си на всички, които ще я чуят за първи път онлайн на двамата ми следващи концерта на 27 и 28 ноември в Зала 1 на НДК ".


От лейбъла " Монте Мюзик " споделят, че организацията на фотоси в страна като Индия е била несравним опит – от издаването на визи, до това, което се случва на място.
От музикалната компания се свързват с боливудския продуцент Рохит Кхайтан, който дружно с екипа си от Glamour Stuck Production се заемат с подготовка на местоположения, кастинг и цялостната логистика. Задачата е сложна, тъй като Графа и Башмоушън са решени да отидат до далечни села, да снимат елементарни хора и да разкрият Индия оттатък нейния туристически облик. М еждународният екип пътува над 5000 километра вътрешни полети, с цел да снима в Мумбай, Джайпур, синия град Джодпур и други

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР