За името Елисавета се смята, че има древноеврейски произход, а

...
За името Елисавета се смята, че има древноеврейски произход, а
Коментари Харесай

Тайнственото значение на името Елисавета

За името Елисавета се счита, че има древноеврейски генезис, а символиката му се свързва с любовта и почитта към Бог. Аз съм Божия щерка, Бог е моят избор, Господ е моя клетва са част от тълкуванията на това име.

Елисавета и формите на названието са чест избор за женско име в страни, в които се приказва съветски и британски език. Ще го срещнете още като Елизавета, Елиза, Елизабет, Алиса, Изабел, Бети и други.

Момичетата, носещи това име и неговите производни, са изключителни красиви, харизматични, само че и своенравни. Капризна и преобладаваща, безапелационна и нарцистична, Елисавета постоянно се усеща подценена и по тази причина влиза в спорове и прави безумни дейности. Това са егоцентрични дами, които мечтаят да построят малко царство към себе си. Толкова са амбициозни, че от време на време са подготвени на всичко, с цел да съумеят. Но към хората, които са скъпи на Елисавета, тя се демонстрира като блага и състрадателна жена.

Тя е интровертна, затворена и от време на време не споделя какво мисли в действителност. Но пък Елисавета може да се приспособи към хората към нея. Тя е любопитна и мощна, постоянно носи хъс за победа, само че не във всяка област на живота си е подготвена да се раздава.

Като цяло професионалната активност на Лиса не е най-важната област в нейния живот. Идеалните специалности за Елисавета са свързани с медиите, защото тези дами умеят да се показват добре и се интересуват от новостите. Независимо от това Елисавета скрито мечтае да бъде откривател и да пътува доста.

 жена с име Елисавета

Най-важното в живота на Елисавета е нейното семейство. Тя е добра стопанка, спестовна и подредена. Отличен готвач е и постоянно радва брачна половинка си с разнообразни кулинарни изкушения. При визити на другари и родственици постоянно печели почитания и удивление.

Първите години на брака на Лиса могат да се характеризират напрегнато, само че по-късно всички проблеми изчезват. Причината е, че тя е много взискателна към колегата си. Но когато мъжът до нея свикне с метода ѝ на живот, всичко си идва на мястото.

В младостта си Елисавета се радва на доста фенове. Нейният обаятелен външен тип я прави привлекателна измежду мъжете. Но тя е извънредно придирчива към мощния пол и мъчно намира подобаващ сътрудник. Обикновено първата връзка в живота ѝ се оказва несполучлива.

В връзките с близките Лиса среща компликации. Много от дамите ѝ завиждат, по тази причина няма доста приятелки. Тези, които изберат да останат до нея пък, я одобряват за водач и образец за подражателство.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР