За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да

...
За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да
Коментари Харесай

Слави Трифонов за подслушването на политици: Веднага да последва обвинение, съд и присъда

За хората, поръчали и направили това закононарушение, незабавно би трябвало да последва обвиняване, съд и присъда. Само по този начин ще покажем, че в България към момента има останки от демократична и правова страна.

Така водачът на " ИТН " Слави Трифонов разяснява във Facebook абсурда с подслушването на политици. Той цитира вчерашните думи на Атанас Атанасов пред БНР, а също и днешното удостоверение на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков за подслушвани от ДАНС и Държавна организация " Технически интервенции " политици.

" Не знам дали разбирате какъв брой чудовищна е тази информация?! ", разяснява Трифонов.

Трифонов направи асоциация с аферата " Уотъргейт “ в Съединени американски щати и добави:

" Само че това е в Съединени американски щати през 1972 година, а ние сме в България, член на Европейски Съюз и НАТО през 2021 година. И за какво е чудовищно всичко това? Защото демонстрира, че страната не е била ръководена от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са употребявали страната за персоналните си ползи и не са се тормозили изобщо да употребяват силовите служби на страната за персоналните си ползи. По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала страна - здраве му кажи! ".

Според него всичко това с общи старания " може да го изчегъртаме на 11 юли ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР