За хората, които обичат професионалния голф и искат най-добрите от

...
За хората, които обичат професионалния голф и искат най-добрите от
Коментари Харесай

Антитръстовото спиране на сливането на PGA-LIV от Джо Байдън е съвсем нормално

За хората, които обичат професионалния голф и желаят най-хубавите от най-хубавите да се състезават един против различен всяка седмица, по-добре се надявайте Доналд Тръмп да е вашият идващия президент и това не е единствено тъй като някогашният президент е подобен голф маниак.

Заради вида регулаторен уред, който той ще конфигурира, в случай че бъде определен, на свободния пазар, който ще даде зелена светлина на по този начин нужното обединение на PGA Tour и новостартиращата LIV Golf лига. Да, безсмислената ненавист към всичко обвързвано със сливания и придобивания от левичарите в администрацията на Байдън беше ужасна за бизнеса и стопанската система на Съединени американски щати. Освен това може да осакати професионалния голф.

Както феновете на голфа знаят, LIV е основан като съперник на PGA, с цел да даде на почитателите това, което желаят – повече голф и в разнообразни формати, в това число по-кратки шампионати. Той употребява саудитски пари (те са благосъстоятелност на суверенния фонд на Саудитска Арабия, прочут като PIF), с цел да открадне играчи като Фил Ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР