За Хейли и Джъстин Бийбър миналата година изобщо не беше

...
За Хейли и Джъстин Бийбър миналата година изобщо не беше
Коментари Харесай

Една година след операцията на сърцето - какво е състоянието на Хейли Бийбър

За Хейли и Джъстин Бийбър предходната година въобще не беше лека. През юни стана ясно, че артистът е диагностициран със синдром на Рамзи-Хънт, който бе предизвикал краткотрайна парилиза на лицето му. Това докара и до анулацията на концертите му от Justice World Tour.
 Враждата със Селена Гомес - Хейли Бийбър приказва за най-тъжните и сложни си моменти
Враждата със Селена Гомес - Хейли Бийбър приказва за най-тъжните и сложни си моменти

Моделът с персонално признание

Здравословното положение на половинката му Хейли също беше станало много обезпокоително, откакто през март се бе наложило да бъде откарана по неотложност в болница.

" Седях на закуска със брачна половинка си, когато започнах да получавам признаци, сходни на инсулт. Откриха, че съм получила дребен кръвен съсирек в мозъка си, който е предизвикал дефицит на О2 и тялото ми единствено се е справило и се възвърнах изцяло в границите на няколко часа ", изясни в началото Хейли Бийбър в Instagram.

Месец по-късна тя описа по-подробно за " един от най-страшните моменти " в живота си във видео в YouTube. Тогава се разбра, че моделът е трябвало да си направи спомагателни проучвания в болничното заведение и лекарите са решили, че е неотложно да ѝ се направи процедура, която да затвори дупка в сърцето ѝ.

След интервенцията Хейли Бийбър показа, че се усеща добре и е удовлетворена, че в последна сметка експертите са разкрили какъв в действителност е здравословният ѝ проблем, с цел да може той да бъде решен. По всичко личеше, че моделът се усеща щастлива, че може да продължи напред с живота си. В изявление за Good Morning America тя описа, че компликациите в здравословен проект, с които са се сблъскали със брачна половинка ѝ Джъстин Бийбър, са ги сближили и още един път са им потвърдили, че дружно са по-силни във всичко.
 Когато Хейли Бийбър е свръх секси, до момента в който популяризира новия емайл за устни Rhode
Когато Хейли Бийбър прекали със секси фотосите

Понякога има и недоволни

Сега, цяла година след процедурата на сърцето си, Хейли Бийбър още веднъж показа с почитателите си по какъв начин се усеща здравословно, само че този път не пред медиите, а на стори в Instagram профила си. Тя благодари на невероятните си лекари за това, че дупката в сърцето ѝ е била открита и затворена. " Година по-късно се усещам мощна и здрава ", приключи поста си моделът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР