За грубо отношение от страна на служител във влака Пловдив

...
За грубо отношение от страна на служител във влака Пловдив
Коментари Харесай

Служител във влак към редовен пътник: Махай се от тук, изрод!

За жестоко отношение от страна на чиновник във влака Пловдив - София алармира четец на Burgas24.bg.  Георги Георгиев описа пред камерата, че същата служителка Виолета Димитрова се е държала жестоко с него, наричайки го " урод “ и " глупак “. Случаят е от януари, тази година. 27-годишният мъж е пуснал недоволство против дамата, която работи като Началник трен по направление 8 – от София за Бургас, само че досега няма резултат от дейностите му. Именно затова той се свърза с нас, с цел да даде публичност на казуса.

На 4-и януари Георги се качва от гара Пловдив и се настанява в купе, прилежащо на служебното. По думите му, няма никакви обозначения, че местата са предопределени за чиновници, все пак Виолета Димитрова му споделя, да напусне, защото местата са предопределени за служители на реда. Към момента такива няма във влака. Започва препирня, съпроводена с остра замяна на реплики, при което служителката назовава изцяло постоянния пасажер " урод “ и глупак. На гара " Септември “ тя се обръща към чиновници на реда, които записват данните от персоналната карта на Георги и ги дават на Виолета Димитрова.

" Това е нарушаване на Законна за персоналните данни. От къде мога да бъда сигурен, че госпожата няма да злоупотреби с данните ми. Още повече, че аз също желаех тя да ми се легитимира, само че въпросната отхвърли изрично. Пуснал съм тъжба в Комисията за отбрана на персоналните данни, Комисията за отбрана от дискриминация, в Министерството на превоза и в прокуратурата, само че досега няма никакъв резултат. Смятам, че въпросната служителка би трябвало да бъде освободена от работа, тъй като това не й е първото сходно нарушение “, безапелационен е Георгиев.

Вижте целия му роман пред Burgas24.bg! Медията ни дава правото на отговор на засегнатите страни!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР