За гора около УМБАЛ Пловдив алармира читателка на Plovdiv24.bg. Ето

...
За гора около УМБАЛ Пловдив алармира читателка на Plovdiv24.bg. Ето
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Кога спящите красавици ще вземат мерки?

За гора към УМБАЛ " Пловдив " сигнализира читателка на Plovdiv24.bg . Ето по какъв начин тъкмо разказва казуса: 

" Здравейте! Пиша Ви по отношение на един " многовековен " проблем в регион " Северен ", в гр. Пловдив. Снимката, която Ви адресирам е от региона на някогашната Окръжна болница, ДКЦ, помещаващо се в същата постройка, Кръвен център Пловдив и Спешното поделение към въпросната болница. Отделно оттова минават възпитаници, пациенти, студенти, МПС-та, служащи, само че най-много дезориентирани и изгубени в гъсталака жители.

Искам да знам КОГА (дата, месец, година) най-сетне, " спящите хубавици " от регион " Северен " и най-много позаспалият кмет на съответния регион, ще вземат ограничения и тук ще има безвредни и използваеми тротоари, табели, пътна маркировка, нов асфалт (без планини от шахти и кратери по асфалта), по кое време ще бъдат отстранени надвисналите рисково дървета, почистена горичката. Кога ще бъде неразрешено на ромите да " сеят " тор по пътя на хора и коли за спешна помощ или ще бъдат глобени за сечта в горичката, за кушиите с коне и каруци, и то тъкмо по пътя на коли за спешна помощ, катафалки, други МПС-та и пешеходци - всички заедно търсещи брод да преминат сред шубраци, отпадъци, конски фъшкии, дупки и сокаци!?

Ежеседмично върша фотоси, и то от няколко години, и мога изрично да заявя, че в случай че един път годишно мине някой да премете (и да пуши подпрян на метлата) и да подстриже някой шубрак, то това е цяло събитие в квартала. Не апелирам, а упорствам, " спящото войнство ", стоящо на държавната хранилка да вземат незабавни ограничения и на този парадокс да се постави край. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР