За голяма част от участниците това, което пълни сърцата им,

...
За голяма част от участниците това, което пълни сърцата им,
Коментари Харесай

Какво пълни сърцето

 Какво цялостни сърцето

За огромна част от участниците това, което цялостни сърцата им, са обичаните хора и времето, прекарано с тях, изключително дребните моменти на внимание и деликатност, като грейнало от наслада детско лице, усмивка, думите „ мамо, тати и гуш ”, „ фамилна отмора, от която се връщаш изтощен, само че благополучен ”, „ целувките заран ”, „ дребните бележки, които лепи на всички места ”. Здравето, безкористната доброта и непредвиден благ жест също са постоянно споменавани, както и пътешествията, постигнатите фантазии и приятелите.

 Какво цялостни сърцето

Наред с всичко това, за мнозина сърцето се изпълва с благополучие от съответни артикули, с които да се посветят на заниманието си, да ги подарят или да основат тези незабравими моменти – готварски такъми за вкусна домашна вечеря или с цел да „ сготвя с баба ”, смарт телефон, с цел да си постоянно по отношение на околните, играчки за децата, спортни уреди за поддържане на добра форма, тв приемник, с цел да не пропуснеш победа на обичания си тим. Кафе, вино, шоколад и парфюм също са измежду постоянно споменаваните артикули, носещи наслада.

 Какво цялостни сърцето

Домашните любимци, красивата природа, „ обичана ария, слушана в нощта ” и „ хубава книга в неприятно време ” намират своето място в отговорите на участниците, както и удоволствието „ когато получа уведомление от eMAG, че обичаният ми артикул е с понижена цена ”.

 Какво цялостни сърцето

„ Едно сърце, а толкоз доста „ Любими ” – обичани моменти, обичани хора, обичани артикули. С акцията „ Какво цялостни сърцето ” събрахме освен вдъхновяващи отговори, само че и стотици мотиви да оценим същински значимите неща. За eMAG търсенето в никакъв случай не стопира и този февруари то ни докара до удовлетворението, че съгласно многочислените отговори съумяваме да допринесем нашите клиенти да се усещат добре, да открият каквото им е нужно, да създадат подарък – и тъкмо това е, което цялостни нашето сърце и за което работим всеки ден ” – споделя Мирослава Станева, бранд управител eMAG България.

За eMAG

Основана през 2001 година в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни сдружения в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията непрекъснато влага в услуги, основани на технологии, които оказват помощ на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се оферират повече от 6 250 000 продукта от разнообразни категории, в това число смарт телефони, джаджи, тв приемници, преносими компютри, домашен уреди, артикули за бебета и играчки, артикули за дома и градината, за хубост и персонална грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се оферират от eMAG и над 6 000 000 от над 9 000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща комфортно извършване на покупки посредством опция за доставка до разнообразни точки за приемане (куриерски офиси, шоуруми, easybox), с голям брой варианти за заплащане (онлайн, потребителски заем, натрапен платеж) и комфортно мобилно приложение.


Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР