За голяма битка срещу силен отбор се готвим и ще

...
За голяма битка срещу силен отбор се готвим и ще
Коментари Харесай

Женският баскетболен тим на Берое се готви за голяма битка

" За огромна борба против мощен тим се готвим и ще дадем всичко от себе си за победа ". Това съобщи на конференция старши треньорът на " Берое " (Стара Загора) Таня Гатева. Утре, 8 ноември, беройки излизат против турския " Боташспор " в среща от група Е на първата фаза на шампионата ФИБА Еврокъп.
От думите на треньора и играчите на " Берое " стана ясно, че поддръжката на публиката е повлияла доста позитивно на играта в мача с шведския " А3 Баскет " и тимът още веднъж ще разчита почитателите да ги поддържат. " Нямаме проблеми с травми, всички са здрави и подготвени да играят ", сподели Таня Гатева.
Според капитана Виолина Кочева девойките са подготвени физически, душевен и тактически за утрешния дуел. " Не би трябвало да разрешаваме който и да е тим да ни победи нито в шампионата ФИБА Еврокъп, нито в Адриатическата лига, нито във вътрешното състезание, би трябвало да потвърдим, че това е нашият дом ", съобщи още тя. " Победата против шведския " А3 Баскет " ни се отрази добре и знаем, че сме конкурентоспособни на най-хубавите тим ", добави я и баскетболистката Бриана Люис.
В школата на " Берое " (Стара Загора) упражняват 200 деца, с които работят 9-има треньори. Сред тях от на следващия ден се причислява и дългогодишната състезателка, играла и в Стара Загора, Албена Бачкова, която ще тренира 12-годишните. " Скоро ще бъдем фактор освен в България, само че и в Европа ", съобщи изпълнителният шеф на клуба Иван Николов.
Входът за дуела " Берое " (Стара Загора) – " Боташспор " ще бъде свободен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР