За голям телекомуникационен срив в Холандия пишат световните медии.Вчера в

...
За голям телекомуникационен срив в Холандия пишат световните медии.Вчера в
Коментари Харесай

Голям телекомуникационен срив в Холандия

За огромен телекомуникационен срив в Холандия пишат международните медии.

Вчера в страната за интервал от 4 часа бяха спрени закрепени и мобилни телефонни линии. Не работеха номерата на незабавните служби, в това число и телефон 112, което на процедура направи повикването служби като полиция, пожарна и " Спешна помощ " невероятно, осведомят Агенция Франс Прес, АП и " Ройтерс ".

Прекъсването продължи няколко часа, засягайки мрежата на националния оператор Royal KPN NV. За телекомуникационната рецесия операторът заяви посредством обществените мрежи. От там не са сигурни какво тъкмо е предизвикало спирането.

Не ставало дума обаче за хакерска атака.

Заради срутва полициите в страната излязоха по улиците, тъй че да бъдат по-близо до хората при потребност.

От Министерството на правораздаването приканиха телекома да възвърне услугите допустимо най-скоро. Това не можело и не трябвало да се повтаря.

Проблем се оказа връзката с екипите на " Спешна помощ ". Хората трябвало при проблем сами да стигнат до здравни заведения, тъй като не можели да извикат кола за спешна помощ.

" Ако се нуждаете от незабавна здравна помощ, отидете в болничното заведение сами ", споделиха от държавното управление на страната.

Прекъсването наложи и усилване на ограниченията за сигурност - военни служител на реда бяха съсредоточени на жизненоважни места като летища.

Прекъсването стартира към 16 часа локално време, 17 часа българско време. Аварията беше отстранена след 4 часа - към 20 часа локално време, 21 часа българско време.

Телекомът работи за установяването на аргументите, довели до срутва. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР