За големите инфраструктурни проекти очакваме да чуем какви са големите

...
За големите инфраструктурни проекти очакваме да чуем какви са големите
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: КПД-то на новите управляващи е ниско

 „ За огромните инфраструктурни планове чакаме да чуем какви са огромните инфраструктурни планове на държавното управление. Не мога да се ориентирам кое ще е по-важно- мостовете над Дунав, тунела под Шипка или македонците в космоса, като кажат-това са ни целите и ние ще стартираме да се борим за нашите законопроекти “, съобщи любен Дилов-син-депутат от ГЕРБ-СДС преди срещата с регионалния шеф Стойко Танков.

Днес той събира бургаските депутати, с цел да им показа значимите планове, които би трябвало да получат държавна поддръжка и финансиране. От своя страна депутатите ще изложат своите цели.

В всекидневен диалог с министъра на районното развиване стана ясно, че не е приоритет четирилентовия път до Царево, а Автомагистрала “Черно море “, съобщи още Дилов-син.

„ Ние нямаме публично казано нещо, а имаме съдружно съглашение сред ръководещите партии, което когато им е преференциално го вадят и казват- това е прогрлама, когато не им е преференциално го вадят и споделят,-това не е стратегия “, добави Дилов.

КПД-то на новите ръководещи е явно ниско, отдаваме го на обстоятелството, че са млади и неопитни, съгласяваме се, че има идеологически конфликт и за някой изборите не се свършили и макар всичките оправдания полезността е прекомерно ниска, тъпо,  коментира още националният представител от ГЕРБ-СДС.

ИЗТОЧНИК 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР