За година и половина прокуратурата променя обвинението срещу мен пет

...
За година и половина прокуратурата променя обвинението срещу мен пет
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Нинова да спре битките срещу врага с партиен билет

За година и половина прокуратурата трансформира обвиняването против мен пет пъти, а в него няма никакви нови обстоятелства. Всичко това е обвързвано са бомбастични медийни изяви на прокуратурата, а аз си мълча, само че това няма по какъв начин да продължи.

Това сподели в предаването " Тази неделя " по БТВ някогашният енергиен министър Румен Овчаров. " Прокуратурата пропуща доста обстоятелства и търси нещо там, където няма да го откри. Не желая изобщо да се занимавам с прокуратурата. дължа пояснение на моето семейство, деца и другари. Не желая да разисквам тази тематика. Проблемите в енергетиката стават неспасяеми. Финансовият колапс е огромен. Тези дни стана ясно, че " Булгаргаз " не може може да си събере парите от три топлофикации. БЕХ пое отговорностите на " Топлофикация-София ". Това е неприемливо - държавно дружество да раздава пари като спестовна касичка. НЕК също разгласи огромни загуби ", разкри той.

Ръководството на Българска социалистическа партия би трябвало да разбере, че не е постоянно. Те би трябвало да схванат, че са длъжни да извършват желанията на хората. Хубавото на Корнелия Нинова е рактивността, само че тя е до време. Тя не съумя да сътвори тим на " Позитано ". Битките против врага с партиен билет би трябвало да престанат. Не може да се мятаме непрестанно от една посока в друга ", безапелационен беше Овчаров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР