За година и половина "Ди Ес Хоум" се утвърди като

...
За година и половина "Ди Ес Хоум" се утвърди като
Коментари Харесай

Благородно! Строителен хипермаркет подпомага различни каузи в Бургас и региона

За година и половина "Ди Ес Хоум " се утвърди като водач в търговията със строителни материали на едро и дребно

"Ди Ес Хоум " стъпи на пазара в Бургас през лятото 2016-а година. За година и половина компанията се наложи като водач в бизнеса със строителни материали и системи, санитария и съоръжение за бани. 
Основната задача на  "Ди Ес Хоум " е да подсигурява качествено и навременно обслужване, разработвайки тактики за налагане на водещи артикули на българския пазар. Именно затова строителният хипермаркет се употребява с възходящо доверие измежду строителните компании.
Гамата от материали и артикули обгръща всички стадии в построяването на здания и уреди: недодялан градеж и зидария, покривни и отводнителни системи, хидроизолации, топлоизолационни системи, вътрешно и външно оформление, външни отводнителни системи и настилки, фаянс, теракота и санитарна керамика, ламинати и облицовки, интериорен дизайн - порти, тапети, осветителни тела и др. 
"Ди Ес Хоум " е представител на редица изявени марки като: "Винербергер ", "Рьофикс ", "Мапей ", "Марисан ", а от скоро и "Капарол " и "Ардекс ". Освен в Бургас, има бази в Добрич, Варна, Албена и Равда. През март следва да бъде открит нов магазин в София.
Освен, че се утвърждава като водач в търговията със строителни материали на едро и дребно, компанията подкрепя разнообразни дела в Бургас и района. От години спонсорира детско-юношески обединения на ПФК Нефтохимик и Звездичка, а предходната година, когато наводнението унищожи стотици къщи и институции,  "Ди Ес Хоум " протегна ръка на бедстващите в Камено и Черни връх.
Строителният хипермаркет в Бургас е ситуиран на две равнища върху 2000 кв.м., разпределени на разнообразни зони. Намира се на ул. "Марица " 2А, в Северна Промишлена зона, против автогара Запад (бившето Ритони).
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Създават нов център за хора с увреждания в Бургас10:46 / 21.02.2018 Извънредно: Труп изплува на бургаския плаж10:09 / 21.02.2018 Военноморски сили търсят над 70 матроси във Варна и Бургас09:17 / 21.02.2018 Шофьор от Росен блъсна бургазлия на пешеходна пътека08:46 / 21.02.2018 Неадекватен лидер стопираха в " Зорница " 08:41 / 21.02.2018 Бургазлия умъртви кучето на съседа си, промъкна се в дома му и... зас...17:21 / 20.02.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [23] Новини от през вчерашния ден [33] « Февруари 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728 Виж още: Вижте каква е междинната работна заплата в Бургаско съгласно Национален статистически институт!11:59 / 19.02.2018
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР