За Газпром изобщо не съм и чувал. Това заяви председателя

...
За Газпром изобщо не съм и чувал. Това заяви председателя
Коментари Харесай

КЕВР готова да се намеси, ако Топлофикация не си сметне правилно ДДС-то

За " Газпром " въобще не съм и чувал . Това съобщи ръководителя на КЕВР Иван Иванов пред публицисти, потвърждавайки публикуваното през вчерашния ден прессъобщение от комисията към държавното управление. В него се споделяше, че КЕВР би трябвало да бъде известена при всяка една смяна що се касае до дълготрайни контракти в бранша.

Иначе Иван Иванов остава песимистичен към договаряния с съветската компания - те няма да доведат до търсения резултат. Иванов не пожела да разяснява детайлности и да се обосновава - " детайлностите са от всевъзможен темперамент - механически, стопански, финансови и геостратегически.

Прави се инспекция на топлофикациите за метода, по който са формирали Данък добавена стойност във фактурите , инспекцията не е от КЕВР, посочи още Иванов. Ако тя не даде нужния резултат, Комисията сигурно ще се намеси .
 Отоплението на столичани - обезпечено, въпросът е на каква цена
Отоплението на столичани - обезпечено, въпросът е на каква цена

" Топлофикация София " е в регулаторен капан, съгласно Фандъкова

Има обаче ясна поръчка за смяна на сметките на потребителите, уточни шефът на КЕВР

Иванов означи, че покачването на цените за софийските консуматори на топлинна сила значително се дължи и на " извънредно неправилното " прекратяване на пазарните механизми за ценообразуване с прелюдия мораториум.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР