За фрапиращ случай, при който бебе е било оставено само

...
За фрапиращ случай, при който бебе е било оставено само
Коментари Харесай

Бебе, оставено само в автомобил на гробището в Тополи, едва не издъхна в жегите

За фрапиращ случай, при който бебе е било оставено единствено в затворен автомобил при близо 40 градуса температура на гробищата в Тополи, научи Varna24.bg.

За обстановката, при която момиченцето е извадило невероятния шанс да бъде видяно към този момент посиняващо от задуха от инцидентен минувач, показа четец на медията ни, станал очевидец на случилото се:

" Бяхме на помен на наша близка на гробището в Тополи в неделя по обед. Около 11.30 часа жегата беше непоносима. На гроба се бяхме събрали към десетина индивида родственици, а духовник отслужваше панихида за годишнината от гибелта на нашата родственик. С него имаше и млада жена, която изпълняваше част от ритуала. Беше толкоз горещо, че едвам стояхме на краката си, напечени от слънцето. В един миг мощно обезпокоен възрастен човек приближи до нас и съобщи: " Бебенцето в колата посинява, ваше ли е? "

Бях в края и отвърнах, че с нас няма толкоз малко дете. Човекът отстъпи една две крачки, само че треперещ се върна и още веднъж съобщи: " Има малко дете, оставено единствено в една кола, посиняло е цялото, едвам диша, ще се задуши! Не сте ли виждали някой различен в близост? “.

Тогава започнахме да шушукаме между тях разтревожени, само че свещеникът продължаваше с панихидата и макар, че беше неловко да го прекъснем на всеослушание декларирахме, че нещо става, че наоколо има дете, което е в заплаха. Тогава дамата, която беше с него се стресна и хукна нанякъде. След малко я видяхме с дребното момиченце в бели дрешки на ръце, чието гласче едвам се чуваше от безсилие. Не желая да мисля, в случай че този инцидентен човек, пратен от Господ очевидно в този миг, не беше минал през затънтените алеи в края на гробищния парк, какво щеше да се случи с почтената дребна душица. Умът ми не побира безразсъдството и безотговорността, с която една майка може да остави единствено дете, което нямаше и годинка в нагорещения автомобил. Не видяхме повече дамата, свещеникът довърши умерено панихидата и по нищо не сподели, че е обезпокоен.

Надявам се детето да е добре и в никакъв случай повече да не бъде оставяно единствено по никакъв мотив, камо ли на такова място. Всички знаем, че в затворен автомобил, където има изпарения от газовете на автомобила, няма О2 и не е мъчно даже възрастен човек да се задуши, какво остава за бебе?

Споделям случая, с цел да има едно мислено всеки, който счита, че е задоволително да постави колана в защитното столче на детето си и да го зареже в колата си. Независимо дали детето не е толкоз малко или на открито не е горещо. Дано казусът е индивидуален и тази майка си вземе поука, другояче не ми се мисли каква ще е ориста на това момиченце “, описа възмутеният свидетел./Varna24.bg
Вижте повече във видеото какъв брой рисково е оставянето на дете единствено в автомобил. ( бел. ред.)

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР