За феновете на баскетбола, тази Коледа ще настъпи малко по-рано.

...
За феновете на баскетбола, тази Коледа ще настъпи малко по-рано.
Коментари Харесай

Bet365 бонуси и коефициенти за старта на сезона в НБА

 За почитателите на баскетбола, тази Коледа ще настъпи малко по-рано. В нощта на 22-ри против 23-ти декември българско време започва най-силното баскетболно състезание в света – Националната Баскетболна Асоциация на Съединени американски щати и Канада. Настоящата акция ще бъде в скъсен формат, а всеки от тимовете ще изиграе по 72 мача. Ето какви са възможностите на Лос Анджелис Лейкърс да повтори купата от предходната година съгласно анализаторите на 7sport.net и какви може да употребявате за вашите спортни залози.

75-тия сезон в НБА започва с леко забавяне, дължащо се на световната пандемия. Предишната акция приключи единствено преди към два месеца в Орландо, където ЛеБрон Джеймс и компания завоюваха 17-та купа за Лейкърс, побеждавайки с 4-2 тима на Маями Хийт.

Реалните кандидати

Има три тима, които се отличават като най-конкурентноспособни. Въпреки, че останалите отбори също имат своите основателни искания, тези три тима просто се намират на по-горното равнище.

Лос Анджелис Лейкърс – Коефициент 3.75 в Бет365

Ключове играчи: ЛеБрон Джеймс, Антъни Дейвис, Денис Шрьодер

Значими напуснали играчи: Дани Грийн, Дуайт Хауърд, Раджон Рондо

Значими ново привлечени играчи: Денис Шрьодер, Марк Гасол, Монтрезл Харъл

" Езерняците “ реализираха огромната си цел през предходната година, откакто донесоха трофея " Лари О, Брайън “ за 17-ти път в историята на Лейкърс. Тимът доминираше тотално и по време на постоянния сезон, записвайки постоянния връх от 52-19. Освен това, те взеха всичките си мачове в Западната Конференция в по-малко от 6 срещи.

Лейкърс наподобява още по-впечатляващо през новия сезон. Съставът олекна с тримата ветерани Дуайт Хауърд, Ейвъри Брадли и Раджон Рондо, само че на тяхно място пристигнаха: Най-добрият 6-ти състезател за миналата акция - Монтрезл Харъл, някогашния най-хубав бранител в Лигата и първенец от 2019-та – Марк Гасол и снайпера от тройката – Уес Матюс.

Милуоки Бъкс – Коефициент 6.50 в Bet365

Ключови играчи: Джанис Антетокумпо, Крис Мидълтън, Джру Холидей

Значими загуби: Ерик Бледсоу, Джордж Хил, Уес Матюс

Значителни придобивки: Джру Холидей, Тори Крейг, Боби Портис

В Милуоки няма място за смешки през сегашния сезон, защото той е финален съгласно контракта на огромната звезда Джанис Антетокумпо. Гъркът съобщи, че главната му цел за идващите няколко години е купата в НБА, а това е финален късмет за Бъкс да му потвърдят капацитета си. Тимът добави класа в състава си, заменяйки разочарованието от плейофите Ерик Бледсоу със един от най-подценяваните подавачи в лигата – Джру Холидей. Към отбора се причислиха и мощни играчи, като Тори Крейг, Брин Форбс и Боби Портис.

ЛА Клипърс – коефициент 7.00 в bet365

Ключови играчи: Кауай Ленърд, Пол Джордж, Серж Ибака

Значителни загуби: Монтрезл Харъл, ДжаМайкъл Грийн, Док Ривърс

Значителни прехвърляния: Серж Ибака, Люк Кенард, Ник Батум

Предният сезон се оказа следващия неуспех за Клипърс и те доближиха едвам до втория кръг на плейофите. Тимът реши да се раздели с дългогодишния си треньор Док Ривърс, а на негово място ще гледаме помощникът му Тайрън Лу. Феновете може и да са недоволни от загубата на Харъл, само че Серж Ибака сигурно ще го размени сполучливи и това няма да смъкна от класата на тима.

От къде може да пристигна изненадата?

Бруклин Нетс – Коефициент 6.50 в bet365

Ключови играчи: Кевин Дюрант, Кайри Ървинг, Спенсър Динуиди

Значими загуби: Гарет Темпъл, Джанан Муса

Значителни прехвърляния: Ландри Шамет, Джеф Грийн, Брус Браун

Само имената на Дюрант и Ървинг са задоволителни с цел да сложим този отбор в сметките за купата. Проблемите с травми обаче ги стопираха от мощно показване през миналогодишното състезание. КД пропусна целия сезон, а Ървинг отсъстваше в 20 от мачовете на " мрежите “. Това ще бъде главния проблем през сегашния сезон. Ако звездите на отбора са здрави, тимът несъмнено може да спре превъзходството на.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР