За европейските страни става все по-трудно да горят пари в

...
За европейските страни става все по-трудно да горят пари в
Коментари Харесай

Песков: Специалната военна операция ще продължи

За европейските страни става все по-трудно да „ горят пари в бездънния украински варел “. Това сподели прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков пред публицисти, оповестяват съветски медии.

Песков разяснява обявата на вестник " Файненшъл таймс " за различия в Европейския съюз по отношение на бюджета, който заплашва даването на 50 милиарда евро на Украйна в сходство с четиригодишната стратегия за помощ.

" Вероятно това е по-скоро въпрос към самите европейци. Ясно е, че за тях става все по-трудно да изгарят пари в бездънната украинска бъчва. Що се отнася до нас, специфичната военна интервенция ще продължи, стопанската система ни е приспособена към изискванията на специфичната военна интервенция и обезпечава нужния режим за продължение “, сподели още Песков.

Според Financial Times, държавите-членки на Европейски Съюз са „ надалеч от постигането на съглашение за попълване на общия бюджет на блока, в това число 50 милиарда евро за Украйна, преди срещата на върха в Брюксел “. Киев се нуждае от тези средства, с цел да поддържа кредитоспособност до 2027 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР