За ефективното изгаряне на мазнините в областта на корема понякога

...
За ефективното изгаряне на мазнините в областта на корема понякога
Коментари Харесай

Топ 5 храни, които изгарят коремните мазнини

За ефикасното изгаряне на мазнините в региона на корема от време на време се нуждаем освен от постоянни извършения, само че и от храни, които могат да се окажат наши правилни съдружници. Запишете си тези топ 5 храни, прибавете ги в здравословната си диета и отслабвайте!

Черен фасул

Всички бобови храни са извънредно потребни за вашето здраве, само че когато желаете да стопите мазнините в региона на корема, черният фасул е любимец. Освен, че е богат на протеини и фибри като останалите бобови растения, той е с високо наличие на флавоноиди (съединения, които работят и като антиоксиданти).

Според проучвания флавоноидите могат да попречат за съхранението на непотребни мазнини в региона на корема.

Круши

Крушите са едни от най-подходящите плодове за вашето здравословно хранене. Те са с ниско наличие на калории и високо наличие на фибри. За да намалите порциите, да подобрите храносмилателната система и с цел да не страдате от запек, хапвайте половин час преди хранене по една-две круши.

Те също са богати на катехини и флавоноли – два антиоксиданта, които оказват помощ да не трупате непотребни мазнини.

Фъстъци

Колкото и да ви е мъчно да повярвате, другояче калоричните, само че вкусни фъстъци (без сол) могат да ви оказват помощ в загубата на непотребните мазнини в региона на корема. Освен това потребните мазнини, които се съдържат в тях, се изгарят в пъти по-лесно за разлика от мазнините и калориите, които получавате от обичаните на доста бисквити и лакомства. Въпреки това, не прекалявайте с тяхната консумация.

Слънчогледови семки

Вкусните семки могат да бъдат добавяни към супи, ястия, салати, сандвичи, закуската от овесени ядки. Но изберете такива, които не съдържат сол. Семките са с високо наличие на мононенаситени мазнини.

Това са здравословен тип мазнини. Според изследване те могат да оказват помощ за понижаване на непотребните мастни натрупвания, изключително при хора, страдащи от затлъстяване.

Авокадо

Отбийте се до магазина и купете няколко добре узрели плода авокадо. Авокадото е считано за вълшебен плод, когато желаете да влезете бързо и здравословно във форма. То е богато на разнообразни жизненоважни хранителни субстанции.

Съдържа и потребни фибри, което оказва помощ да контролирате глада, а съществуването на мононенаситени мастни киселини оказва помощ за изгарянето на мазнините в региона на корема.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР