За едно свое участие Шабан взимал от 10 000 до

...
За едно свое участие Шабан взимал от 10 000 до
Коментари Харесай

Нова Тежка Драма Връхлетя Вдовицата На Легендата Шабан Шаулич

За едно свое присъединяване Шабан взимал от 10 000 до 30 000 евро. Понякога възнаграждението на краля на сръбската музика достигало 50 000 евро за една вечер в дискотека или нощен клуб. Медиите пишат още, че Гордана ще се заеме с уреждането на сметките и връщането на парите, които е взела авансово, само че това ще стане след погребението на брачна половинка й Шабан Шаулич.

В изявление от предходната година Гордана споделя, че е доста мъчно да си жена и управител на Шабан. „ Хубаво и мъчно е. Преди всичко е една огромна чест повече от четири десетилетия да съпътстваш един подобен човек – огромно име не сцената, един подобен огромен човек. Аз постоянно съм скромна, когато става въпрос за брачна половинка ми, само че просто в този момент имах огромно предпочитание да кажа това. А, въпреки това, е мъчно, тъй като неговата специалност изисква доста жертви, доста пътувания, доста време за фамилията – трябваше някак да съчетава всичко това. Не би трябвало да забравяме и това, че през последните трийсетина години съм и негов управител “, сподели брачната половинка на Шаулич, написа jugomanija.com.

Мениджър

Тогава брачната половинка на Шаулич признава още, че не е елементарно да бъде и управител на Шабан, само че и двамата са одобрявали тази концепция. „ Мисля, че тази концепция хареса и на мен, и на Шабн още в самото начало. Той трябваше да се занимава само с неговата кариера, да бъде добър с децата си и брачната половинка си, както и да посвети времето си на неговото най-голямо занимание, това е риболовът, а преди беше футболът.

Съпругата на Шабан Шаулич затъна в задължения сн. Инстаграм

И по този начин аз насрочвам участията, аз ги контрактувам, провеждам транспорта и самолетните билети. Като цяло, аз съм на негово разположение 24 часа и 365 дни в годината и той на мое “, споделя още Гордана преди близо година.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР