За едни зодии месец юли ще е изпълнен с активна

...
За едни зодии месец юли ще е изпълнен с активна
Коментари Харесай

На кои зодии месец юли ще донесе щастие, любов и пари?

За едни зодии месец юли ще е изпълнен с дейна работа, други пък ще се насочат на дълго чакано странствуване. Домашните грижи и финансовите проблеми няма да изчезнат на назад във времето, тъй че бъдете бдителни, с цел да не пропуснете нищо значимо.
Овен
Погълнат от домашни грижи и работа, Овенът няма да забележи слънчевия и топъл юли. Ще ви се наложи да работите в спешен режим, с цел да свършите всичко в точния момент и да получавате пари. Въпреки че не се страхувате от работата, пречките пред задачата могат да ви вкарат в подвеждане. Добре е понякога да си вземате отмора. В противоположен случай ще забравите по какъв начин наподобяват вашите другари и родственици. В края на месеца очаквайте огромни облаги, които могат да бъдат безвредно изхарчени за пътешестване или разширение на жилището.

Представителите на този зодиакален знак, които към момента не са срещнали любовта, е добре да излизат по-често и да се срещат както с нови, по този начин и със остарели другари. Тогава ще схванат, че любовта съществува и възприятията могат да бъдат взаимни. Звездите дават обещание на Овните срещи и неустоимо любовно предложение. Най-важното е да не стоите непрестанно в дома си и понякога да се откъсвате от компютъра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР