За едни майка, за други мащеха - така може да

...
За едни майка, за други мащеха - така може да
Коментари Харесай

Предателство застрашава тези 3 зодии през ЮНИ

" За едни майка, за други мащеха " - по този начин може да бъди разказан месец юни за някои от зодиите. Ето кои представители на зодиака ще станат жертва на изменничество.
Телец
През юни Телците ще бъдат ударени по едно от най-болните им места - парите. Вероятността да става дува за изменничество в службата е голяма. Ваш съперник ще ви " подлее вода " и няма да получите нито покачване, нито бонус, а излъганото ви сърце ще бъде съкрушено.
Скорпион
Мнителни по природа, чак е цяло знамение, че не са видели или усетили, че се задава изменничество. Едно е несъмнено - Скорпионите ще бъдат излъгани от непосредствен човек. Може да става дума за невярност, за кражба или неразбирателство при делба на парцел, само че случилото се ще остави мъчителен спомен за дълго време.
Водолей
Водолеите и този път няма да вземат нещата съществено и ще пострадат. Дълго време си затварят очите за другарски неточности и не престават за поддържат токсичните връзки. В последна сметка, юни ще ги научи на значим урок, а точно - не подценявайте очевидното.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР