За една седмица ситуацията в Мизия е преодоляна, почистени са

...
За една седмица ситуацията в Мизия е преодоляна, почистени са
Коментари Харесай

Започна асфалтирането на улиците в Мизия

За една седмица обстановката в Мизия е преодоляна, почистени са улиците и стартира тяхното асфалтиране. Това заяви министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков откакто се срещна на място с възстановителните работи след наводнението в Мизия.

Жителка на Мизия благодари на премиера Бойко Борисов, на министър Нанков и на кмета за това, че улицата, на която живее, ще бъде асфалтирана, съобщи Българска национална телевизия.

Още в деня на бедствието на 10 юли, по предписание на Николай Нанков АПИ и пътноподдържащи компании изпратиха 24 тежки машини за почистване на калта. А на 11 юли министърът отиде до Мизия, с цел да подкрепи организацията по преодоляване на спешната обстановка.

Дъждовният канал към този момент е закрит и следва рехабилитация на канализацията за дъждовна вода със средства от Междуведомствена комисия за възобновяване и подкрепяне към Министерския съвет, стана ясно при визитата на министъра.

Вършим си работата в оптимално бързи периоди и с нужното качество, с цел да осигурим естествения живот на хората тук и резултатът се вижда - Мизия към този момент се връща към естествения житейски темп, сподели Николай Нанков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР